S psychopatem radí Maciuchové psycholog! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

S psychopatem radí Maciuchové psycholog!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (TV Nova)

Renomovaný pražský psycholog PhDr. Karel Humhal si na žádost deníku Aha! pročetl vzkazy, kterými duševně nemocný mladík dnes a denně pod jménem Milan Maciucha bombarduje populární herečku Hanu Maciuchovou (66), jak jsme psali již v pondělí.

Podvodník se vydává za jejího syna a neustále se dožaduje osobního kontaktu. Co podle psychologa oblíbené herečce hrozí? Jakou duševní chorobou mladík trpí?

„Jsou dvě možnosti, proč to dělá. Buď je psychopat a vědomě ji obtěžuje, jelikož se na její slávě chce přiživit a zviditelnit se. Anebo je duševně nemocný a trpí tzv. bludem. Věří tomu, co říká a píše, a udělá vše pro to, aby dosáhl svého,“ říká Humhal s tím, že se ale Maciuchová nemusí obávat žádné agrese z jeho strany. „Existuje navíc řada orgánů, které by tomu měly zabránit…“ dodává Humhal.



Přečtěte si
cabab
11. 1. 2012 • 17:12

Podle mailu,který mi došel a na kterém je zmíněný psychopat,se domnívám,že vím o koho jde,jen nevím,komu to sdělit

pavucinka
11. 1. 2012 • 10:33

Podepírat se argumentem svéprávnosti je opravdu to poslední a bohužel to poslouží často i různým podvodníkům, kteří vylákali podpis od seniora, ap. Soudy pak vždy nejednají správně a už vůbec ne dost rychle a někdy i v rámci loutkoherectví. Je tu nyní dost velká mravní bída.

pavucinka
11. 1. 2012 • 10:30

Rada, že existuje řada orgánů,které by ji měly ochránit je v protikaldu tvrzení, že ji nic nehrozí. Psychiatři musíte se učit ze života, ne jenom z knih.....Opravdu mnohé nevyčtete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.