Řepka s Erbovou: Z luxusní vily se stěhují do Budějovic za maminkou! A svatba bude na Hluboké.. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Řepka s Erbovou: Z luxusní vily se stěhují do Budějovic za maminkou! A svatba bude na Hluboké..

Sparta je zapomenuta, Řepka bude Jihočech!
Sparta je zapomenuta, Řepka bude Jihočech! (Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek, Martin Hykl, ČTK – Michal Kamaryt, ara)

Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Jenže exsparťanskému bouřlivákovi Tomáši Řepkovi (38) »hořela« kariéra, a tak přesídlí do Českých Budějovic i s celou rodinkou.

Fotbalovou kariéru si prodlouží v jihočeském klubu. Jeho bafuňáři měli trošku vítr z toho, co by s »Řepou« provedlo denní cestování z Prahy, ovšem tahle štrapáce je už také vyřešena.

„Jeho maminka má ve Vrbném, což je skoro ve městě, rodinný dům a v něm je volné celé patro. Tomáš si myslí, že by nedojížděl z Prahy, ale bydlel u matky i s celou rodinou,“ vysvětlil manažer Budějovic Jiří Kotrba.

Takže hacienda v Černošicích, již Řepka pořídil za dvacet milionů korun pro sebe a svoji lásku Vlaďku Erbovou (31), zůstane prázdná. Budou vegetovat v jihočeské metropoli, kde by se jim na přelomu února a března měl narodit syn.

Řízný stoper, jenž slevil z původně požadovaných 300 000 korun měsíčně, podepíše zítra na jihu kontrakt. Bude zachraňovat Kotrbův mančaft v lize.

Tchyně a snacha: »Itálie« nehrozí!

Znáte to. Tchyně a snacha pod jednou střechou, to zavání rozhádanou »italskou domácností«. V případě soužití Řepkovy milé Vlaďky Erbové a jeho maminky Heleny Švecové je to ale prý jinak. Ve vilce v Českých Budějovicích si společně budou žít jako v bavlnce.

„Vlaďka mi přirostla k srdci. Je to zlatá holka. Má Tomáše opravdu ráda, je to na ní vidět,“ vychválila paní Švecová Vlaďku pro Aha!. A sexbomba, která má dceru Viktorii (6) z manželství s hokejistou Bahenským, komplimenty vrací: „Tchyně jsem říkala matce svého bývalého muže. Helenka, to je máma, úžasná ženská.“ To je idyla, co?

A svatba bude na Hluboké...

Když drsňák Tomáš na Štědrý den vytáhl diamantový zásnubní prsten, Vlaďka zjihla. „Brečela jsem štěstím. Byl to nejkrásnější dárek. Svatba samozřejmě bude,“ svěřila se.

A co teprve, až jí Tomáš jednou oznámí, že se vezmou na zámku Hluboká – v pohádkovém sídle utkaném ze snu krásné paní, jak stojí v prezentaci úchvatné památky! Nebude to problém.

Funkcionáři jihočeského klubu Poborský, Kotrba a Cipro mají vily kousek od novogotického skvostu a svatbu jistě zařídí kdykoli.



Přečtěte si
civavalinda
10. 1. 2012 • 10:30

TA CIKANKA SI RYCHLE NADELAL HARNTA ABY JI DAL PRACHY KDYBY SI TO ROZMYSLEL A VRATIL SE .S CIGANAMA JSEM VYROSTLA V JENDOM MESTE A VIM JAKY MAJI MANYRY

bobina
10. 1. 2012 • 09:52

Je to jednoduchá rovnice! Spokojený člověk neubližuje,není plný nenácvisti,protože je spokojený a nemá tedy důvod! Pomluvami,závistí a lží se živí jen nešťastný člověk,který si tím kompenzuje své vlastní trable a "užívá si neštěstí druhých" k tomu,aby posílil své vlastní ego a mohl si říci,že není sám,komu je blbě. Ne nadarmo se říká že nic nepotěší tak,jako neštěstí toho druhého! Přeji hezký den a chce to brát s nadhledem a jít "proto proudu blbosti",ne ji jít naproti!

mnpv
10. 1. 2012 • 09:19

jj souhlasím s vámi. Pokud je v novinách jen zmíňka o někom známém, tak je diskuze plná nenávistných komentů. Nevím, kde se v lidech bere tolik nenávisti a závisti. Chápu, že doba je zlá a bude ještě hůř ale to ještě neznamená, že se mají lidi měnit na hovada. Díky za pozitivní energii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.