Nevraživost mezi hvězdami Tankového praporu: Playboy Jandák svedl Zavřelovi holku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nevraživost mezi hvězdami Tankového praporu: Playboy Jandák svedl Zavřelovi holku!

O Vítězslavu Jandákovi je známo, že je velkým milovníkem žen.
O Vítězslavu Jandákovi je známo, že je velkým milovníkem žen. (Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, ara)

V týdnu zemřel jeden z nejslavnějších českých spisovatelů a exilový nakladatel Josef Škvorecký (†87). Televize připomínají jeho rozsáhlé dílo a právě jeho slavný román Tankový prapor, vzpomínka na vojenská léta, byl předlohou k neméně proslavenému filmu.

Dnes, po více než dvaceti letech od natáčení, vyplouvají na povrch zajímavé skutečnosti.  Jako dva kohouti na jednom smetišti se totiž chovají hvězdy Tankového praporu Vlastimil Zavřel (57) a Vítězslav Jandák (64). Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě dokonce nemůže svému kolegovi, který se nyní věnuje spíše politice, přijít ani na jméno.

A důvod? Ten je prostý. Jandák údajně Zavřelovi přebral holku! V době, kdy oba natáčeli slavný film a Vlastimil Zavřel se blýskl erotickou scénou z vězeňské cely. „Pan Jandák? To je jiná kategorie herce, ten vždy musel mít něco extra, nekamarádíme spolu,“ podrážděně zareagoval Zavřel na dotaz, jestli jsou s jeho hereckým kolegou přátelé.

Co se mezi stálicemi českého showbyznysu vlastně stalo? Podle informací z jejich blízkého okolí měl známý playboy svést svému parťákovi přítelkyni. „Nikdy to nebyli velcí kamarádi, ale respektovali se, teda do té doby, než se Jandák zakoukal do Zavřelovy přítelkyně a byl oheň na střeše. Nikde to neroztrubovali, ale společným setkáním se raději vyhýbají,“ uvedl deníku Aha! zdroj, který zná oba herce.

„O tom já se nebudu bavit,“ ukončil hovor umělec, který se zjevně cítí poníženě, že to vyplulo na povrch.

Ani politik Jandák nebyl sdílnější. „O tom já nic nevím, to máte špatné informace,“ odpověděl zaskočeně známý český donchuán, který se netají tím, že mu postelí prošlo přes stovku žen.

„Krásné vnadné ženy se mi samozřejmě líbí pořád, ale dneska mě už spíš vzrušují staré almary, hezká auta a perské koberce,“ prozradil. O tom, že jeho milenkou byla i dívka jeho kolegy, raději pomlčel. Jisté je ale jedno, tyto dva skvělé herce už asi v jednom filmu nikdy neuvidíme…



Přečtěte si
dwayne
9. 1. 2012 • 13:33

..tak se ne...r mezi lepší vrstvu, lůzo!

dwayne
9. 1. 2012 • 13:32

No právě hillare, myslíš tím sebe, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.