Kdo si loni obléknul nejkrásnější šaty? Kurková, Angelina Jolie, nebo Kate Middleton? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kdo si loni obléknul nejkrásnější šaty? Kurková, Angelina Jolie, nebo Kate Middleton?

Šaty roku 2011
Šaty roku 2011 (Profimedia.cz)

Sezóna udílení nejrůznějších cen se blíží a je na čase udělat si inventuru modelů, které loni na červeném koberci zazářily nejvíc. Podívejte se na nejlépe hodnocené šaty a zvolte ty nejkrásnější.

Na červených kobercích je často pořádná tlačenice a dámy se ze všech sil snaží oslnit během několika vteřin, které mají k dispozici, než z limuzíny vystoupí konkurentka v originálnějším modelu.

Ať už jde o udílení Oscarů, Zlatých globů, či filmový festival v Cannes, herecké hvězdy nic nenechávají náhodě. Dokonale padnoucí šaty si při této příležitosti oblékla Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Kate Winslet, Uma Thurman, Nicole Kidman i Anne Hathaway.

Mezi VIP hosty ovšem vedle slavných hereček nechybí ani modelky. Tradiční ozdobou společenských akcí je Bar Refaeli i Gisele Bündchen. Mezi světovou elitu pronikly i Češky Eva Herzigová a Karolina Kurková.

Podívejte se v galerii na 25 nejobdivovanějších šatů roku 2011 a zvolte nositelku těch nejkrásnějších.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.