Šťastný odtučněný rok! Kdo z celebrit nejvíce zhubnul? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šťastný odtučněný rok! Kdo z celebrit nejvíce zhubnul?

Naďa Konvalinková vyhlásila nadbytečným kilům válku
Naďa Konvalinková vyhlásila nadbytečným kilům válku (TV Prima)

Také jste si dali do roku 2012 předsevzetí zbavit se nadbytečných kil? Nejste v tom sami. Nadváha trápí všechny, celebrity nevyjímaje. Ty to mají přece jen o něco těžší, protože jejich špeky se stávají terčem škodolibých komentářů.

Na druhou stranu mají o to větší motivaci hubnout. Tady je žebříček známých osobností, které v boji s ručičkou váhy loni zdárně zvítězily.

1. Kirstie Alley (60)

–40kilo

Hvězdě filmů Kdopak to mluví se podařilo za rok sundat 40 kilo! Nebylo to ale zadarmo. Kirstie se zúčastnila americké verze soutěže Když hvězdy tančí. Několik měsíců trávila denně 5 hodin náročným tréninkem. Vzdala se svých oblíbených koláčů, zmrzliny a grepové limonády. Její rady zní:

Nejez uměle hnojené ovoce a zeleninu.

Jez pravidelně.

Neláduj se bezúčelně.

Vyhni se bílému cukru.

Nepij žádný alkohol.

 

2. Tom Jones (71)

–15kilo

Známý »velšský tygr« zhubl poměrně netradiční metodou. Pět měsíců se stravoval jako pračlověk. Princip je jednoduchý: jíst jen to, co se dalo ulovit nebo sehnat v době kamenné. Takže jen sezonní ovoce, ryby, syrové maso a žádné zpracované produkty, jako jsou nudle, chleba, a už vůbec ne hotovky.

3. Mariah Carey (41)

–14kilo

Popová diva je dohromady lehčí o 32 kilo. Nepočítá se ale 18 kg, o něž přišla hned po dubnovém porodu dvojčat. Dalších 14 kilo už zhubla vlastním úsilím. Dodržovala dietu Jenny Craigové sestávající z konzumace hotových jídel v balíčcích se správnými proporcemi sacharidů, proteinů a tuků.

Tím ale hubnutín zdaleka nekončí. Kil se úspěšně zbavila i Naďa Konvalinková, která se do boje s nadváhou pustila v pořadu Jste to, co jíte. Po natáčení byla o sedm kilo lehčí a v hubnutí úspěšně pokračuje. Riziko nadváhy si uvědomil i zpěvák Zdeněk Müller a jeho postava se vrátila do normálu.

Specialitou je hubnutí po těhotenství, v němž vynikla Agáta Hanychová. V létě porodila syna Kryšpína a na konci roku už se nahá fotila pro pánský časopis bez jediného kila navíc. Stejně se s následky těhotenství poprala i Simona Krainová.

Ani hubnutí se ale nesmí přehánět. Důkazem toho je herečka Katie Holmes, která vypadá jakoby držela hladovku. Vyžaduje její partner Tom Cruise absolutní štíhlost?

Na celebrity, které loni úspěšně ztratily přebytečná kila, se podívejte v galerii.



Přečtěte si
mondego
4. 1. 2012 • 12:02

No jo, bohatý hillar ví o čem píše.Jako zkušený vyježděný buzerant o tom ví své. Velká vyježděná ďura, to jsi hillare podnikateli napsal správně, ale nevtírej se mezi normální chlapi, tady se nechytneš, už ti to snad bylo napsáno kolikrát, ale seš tak dementní zdegenerovanec po fotrovi, že to prostě nechápeš, ach jo kdy už budeme mít od tebe pokoj?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.