Věštby z karet slavným: Vilhelmové vztah s Dykem vydrží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Věštby z karet slavným: Vilhelmové vztah s Dykem vydrží!

Tatiana si Vojtu udrží...
Tatiana si Vojtu udrží... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Podle Michaely Kudláčkové se může Tatiana Vilhelomová i v příštím roce těšit z přítomnosti svého mladého milence Vojty Dyka. Po pracovní stránce to ale zase až taková sláva nebude.

Je vztah Tatiany Vilhelmové s Vojtou Dykem dost silný, nebo se vrátí k manželovi?
Je to celkem osudový chlapík, koukám. Mohlo by to být nadlouho. On je na hraně Raka a Lva. To znamená, že jí po citové stránce rozumí a současně se umí chovat královsky a velkoryse.

Rada pro paní Vilhemovou: Fakt, že Lev ve společnosti vyčnívá a strhává pozornost, ještě nutně neznamená, že je na lovu. Zpravidla ho uspokojí, když vzbudí zájem, když pobaví a sklidí potlesk. Není to někdo, kdo by toužil po nevěře pokaždé, když tak vypadá. Zvlášť Rak tohle Lvu často vyčítá. Čili,
neloví, jen září.

Bude její zdraví lepší? Překoná nepříjemné následky ze zánětu mozkových blan?

Zdravotně jde nahoru. Ať si paní Vilhemová hlídá krevní tlak a záda. Jinak myslím, bude tento rok pro ni zdravotně lepší, než předešlý.

Bude se jí dařit pracovně?

Zkraje je to tu takové jalové. Myslím, že něco dokonce odmítne, nebo z toho sejde. Myslím, že se změní podmínky, možná se věc stane nerealizovatelnou. Později vezme nějakou nabídku, hodně to bude o penězích, to rozhodnutí. Bude kvůli tomu muset cestovat. Finančně to bude zajímavé, umělecky už méně.

Michaela Kudláčková
Kdo je Michaela Kudláčková?

Míša se zabývá magií starých kultur, historií, astrologií a runovým písmem. Učí magii, Crowley Tarot a runy. Je úspěšnou autorkou knihy „Jak se modlí čarodějky“ a chystá další dvě. Knihu dětských horoskopů (jak vychovávat dítě podle znamení) a Rozhovory se zvířaty. V současné době pracuje jako píšící šéfredaktorka dámského magazínu Popelky.cz.



Přečtěte si
kytickak
31. 12. 2011 • 19:41

VYKLAD BYL DECENTNI,,,A DĚLAJI TO TAK VŠICHNI KARTAŘI,KDYŽ JSOU POŽADANI ,,BULVAREM..

artur1976
31. 12. 2011 • 15:40

... víš co, myslím, že to nelze brát tak vážně, nebo jo? Nevím, jestli jde skutečně číst lidem osud. Moc to hrotíš...je to spíš snad zábava ne?

kalichmann
31. 12. 2011 • 14:52

Poněkud bleskurychlá reakce, zastání a zároveň reklama na její stránky. To neberu. Je fakt, že pachtovat se z bulvárem a vykládat cizí osudy veřejnosti asi nebude úplně košer.

artur1976
31. 12. 2011 • 14:06

...a ty její dnešní horoskopy mě fakt pobavily. Jsem Ryba )))) http://www.popelky.cz/magie/horoskop-na-silvestrovskou-noc-pro-vsechna-znameni.html

artur1976
31. 12. 2011 • 13:59

Ale ze zájmu ty předpovědi čtu. Obratně se vyhla čemukoli, co by mohlo uškodit, takže já se naopak nezklamal. Vyhověla bulváru, ale bulvárně se nechová. Ta reklamu nepotřebuje, na tom jejím magazínu je celkem dost živo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.