Alos Švehlík: Dal si láhev vína a havaroval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alos Švehlík: Dal si láhev vína a havaroval!

Alois Švehlík si rád dá sklenku vína...
Alois Švehlík si rád dá sklenku vína... (Foto Aha! – David Kundrát, www.hermina.cz)

Herec Alois Švehlík (72), hvězda seriálu Cesty domů, měl obrovské štěstí, když z havárie, kterou způsobil v opilosti, vyváznul téměř bez zranění.

Švehlík havaroval poblíž své chaty na Domažlicku a při policejní kontrole nadýchal 1,35 promile, což odpovídá celé lahvi vína. Při nezodpovědném řízení měl ale obrovské štěstí, sám si způsobil jen lehké zranění na ruce a nikdo se mu nepřipletl do cesty. Na svém voze ale způsobil škodu 80 tisíc korun.

„Po projetí ostré pravotočivé zatáčky vjel řidič na pravou krajnici, následně vyjel vpravo mimo vozovku a tam narazil do stromu,“ potvrdila Blesku nehodu domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová. Přestože nehoda nemá tragické následky, Švehlík vyšetřování neunikne. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a byl obviněn z ohrožení pod vlivem návykové látky. Slabost pro alkohol se mu tentokrát vymstila…

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.