Věštby z karet slavným: Leoš Mareš se vrátí k manželce Monice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věštby z karet slavným: Leoš Mareš se vrátí k manželce Monice

Leoš a Monika Marešovi  - vrátí se k sobě?
Leoš a Monika Marešovi - vrátí se k sobě? (Aha! – Martin Hykl)

Po Daře Rolins (39) odhalila Michaela Kudláčková osud z karet i Leoši Marešovi (35).

Jak se bude vyvíjet Leošův vztah s aktuální přítelkyní Michaelou Kociánovou?

Hrozně nerada říkám lidem věci, které nechtěli vědět, nebo se neptali. Pokud budou číst, pak ať mají na paměti, že nic není neměnné a berou to spíš jako doporučení. Pokud spolu pan Mareš a jmenovaná slečna nebudou dostatečně komunikovat o tom, jak si co představují, pokud si na sebe nenajdou dost času jen sami pro sebe, pak se může stát, že jeden či druhý dojde k tomu, že si nemají nic moc co říct. Je těžké spojovat tak těžko spojitelné lidi. To, co jim teď může připadat na tom druhém zajímavé, může v budoucnu být překážka.

Jaké bude mít vztahy se svými syny a s manželkou Monikou?

On mi přijde, alespoň podle karet, pořád tak nějak jednou nohou doma. Vztahy se syny – po nějakém zemětřesení vcelku hezké. Jinak bych se nedivila, kdyby nakonec pan Mareš skončil opět u manželky.
A asi by to bylo nejlepší. Hodně věcí je spojuje. Ona ho má někde uvnitř pořád ráda. On by se postupně měl zbavit pocitu, že jí pořád něco dluží. Jsou i psychické dluhy. A ty nemají s hmotou nic společného.

Co jeho práce? Bude se mu dařit, nebo ho někdo z moderátorského "výsluní" shodí?

Pracovně to nemá špatné. Dostane nabídku, pro kterou bude
muset hodně obětovat. A protože pan Mareš bude typ, který pro zisk i obětuje, řekla bych, že to udělá.

Jak se mu povede po zdravotní stránce? Podepíše se na něj stres spojený s prací?

Je to poměrně zdravý člověk. Snad jediné, na co by si měl dávat pozor, že oblast mluvení, což v jeho případě dost na pytel. Nic vážného, jen by mohl na nějakou dobu mít problém s hlasem.

Leoš Mareš vede několik soudních sporů, dopadnou pro něj dobře?


Dokonce se mu nějaký soudní spor podaří vyhrát, nebo zastavit. Moc na tom nevydělá, ale důležité je, že minimálně prodělá.

 

Michaela Kudláčková
Kdo je Michaela Kudláčková?

Míša se zabývá magií starých kultur, historií, astrologií a runovým písmem. Učí magii, Crowley Tarot a runy. Je úspěšnou autorkou knihy „Jak se modlí čarodějky“ a chystá další dvě. Knihu dětských horoskopů (jak vychovávat dítě podle znamení) a Rozhovory se zvířaty. V současné době pracuje jako píšící šéfredaktorka dámského magazínu Popelky.cz.



Přečtěte si
carymary1
31. 12. 2011 • 13:02

Dost dlouho jsem si myslela, že je Míša dobrý esoterik a chytrá ženská. Ale stát se bulvární kartářkou pro vlastní zviditelnění ? Navíc nedodržuje to, co by se v esoterice dodržovat mělo. Kouká do osudu lidí, aniž by od nich byla požádaná - navíc je nechá vědomě zvěřejnit bulváru. To je jako by potají četla cizí dopis (to už samo o sobě se nedělá) a navíc ho nahlas přečetla celému národu. Fakt jsem se v Míše zklamala. A dost..

8bc5
29. 12. 2011 • 17:50

PPani Kudláčková je hodně odvážná když si troufne věštit na dálku bez účasti Mareše.Pouze čas ukáže nakolik věrohodná je věštba madam karářky.(osobně si myslím,že Mareš je nevyrovnaná osobnost a bude hodně dlouho trvat než objeví svůj mozek a začně jej konečně používat.

artur1976
29. 12. 2011 • 15:59

Nevím, do jaké míry se plní věštění paní Kudláčkové. To se ukáže. Rozhodně ale odvahu má. Dostala mě spíš tímhle, než věštěním. A souhlasím s textem. http://www.popelky.cz/prave-ted/k-ranni-kave-pane-komunisto-filipe-diky-snad-uz-vas-zakazou .html

marais
29. 12. 2011 • 12:04

Docela se divím, že manželka Mareše ho na Vánoce pustí domů.Na vánoce má být tam, kde má srdce a to je asi milenka, at si vychutná, co chtěl - rozbitou rodinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.