Nevíte co na Silvestra? Vyberte si luxusní zábavu za super ceny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nevíte co na Silvestra? Vyberte si luxusní zábavu za super ceny!

Silvestr se kvapem blíží, tak pozor, abyste nepřišli k újmě!
Silvestr se kvapem blíží, tak pozor, abyste nepřišli k újmě! (Profimedia.cz)

Oslavy konce roku se blíží mílovými kroky. Víte už, kde budete trávit poslední letošní večer? Pokud ne, poradíme vám. Máme pro vás tipy, kde si užít luxus, pohodu i zábavu, a to za naprosto bezkonkurenční ceny! Vybíráme totiž z nejlepšího slevového agregátoru WWW.SLEVISTE.CZ.

Pokud chcete odpočinek spojený s poznáváním různých míst České republiky, dopřejte si pobyt v krásném tříhvězdičkovém hotelu Alessandria v Hradci Králové s polopenzí, soláriem, připojením na internet a silvestrovským pobytem v ceně. Za dvě osoby na dvě noci dáte pouze 4 420 korun!

Hotel v Hradci Králové

Jste-li milovníkem hor nebo zimních sportů, pak je pro vás to pravé pobyt v Penzionu 64 v Harrachově. Za šestidenní pobyt pro jednoho včetně snídaní, lahve sektu na pokoji a tříchodové silvestrovské večeře, zaplatíte pouhých 2 850 korun.

Penzion 64

Jestliže dáváte raději přednost programu v Praze, nenechte si určitě ujít párty v klubu P.M.. V ceně vstupenky máte welcome drink, teplý i studený bufet a novoroční česnečku. Nevyhovuje-li vám klub P.M., můžete zkusit klub Friends. Obě vstupenky jsou jen za 390 korun.

Párty v klubu Friends

Chcete více nabídek? Kompletní přehled slev naleznete jen na WWW.SLEVIŠTĚ.CZ



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.