Nevhodné chování prezidenta Klause: Po pohřbu šel na MEJDAN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevhodné chování prezidenta Klause: Po pohřbu šel na MEJDAN!

Jen o dvě hodiny později přijíždí na večírek. Dobře se baví a usmívá se od ucha k uchu.
Jen o dvě hodiny později přijíždí na večírek. Dobře se baví a usmívá se od ucha k uchu. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Dvě hodiny po ukončení ceremoniálu ve svatovítské katedrále se davy lidí začaly shromažďovat před strašnickým krematoriem, aby ještě jednou mohly uctít zesnulého Václava Havla (†75). Sám prezident republiky Václav Klaus (70), který vyhlásil státní smutek, ale asi měl piety dost. Místo vody šel pít víno na večírek sportovního centra Erpet!

Společnost mu tam dělali lidé spojovaní s pražskými »kmotry«, včetně poslance Borise Šťastného či bývalého primátora Pavla Béma (oba ODS). Klaus přijel před čtvrtou hodinou odpolední a okamžitě se začal dobře bavit ve svátečně vyzdobené místnosti plné balonků a jeho vlastních portrétů. Co na tom, že Pražský hrad zdobí černé vlajky a že celý národ truchlí po Havlovi!

Aby toho nebylo málo, spolumajitelem firmy Erpet je Václav Petr, kterého podnikatel Andrej Babiš nedávno nařkl, že mu za peníze nabízel zvrátit veto prezidenta k zákonu o biopalivech.



Přečtěte si
bobina
26. 12. 2011 • 06:20

O.K., je to tvůj názor a máš ho mít! Já na Klausovi nic mimořádného nevidím. Vzdělání má u nás dnes mnoho lidí,on nebyl ničím výjimečný,jen možná tím svým "jájíčkováním", já,já,já, je totiž u něj na prvním místě! A jestli považuješ za mimořádnou pracovitost to,že se se svými myšlenkami svěřuje papíru a pak je nutí v posluchárnách a v parlamentech lidem,kteří na něj mají svůj názor celosvětově,tak prosím,jinak u něj žádnou mimořádnou pracovitost nevidím. Havel byl v tom případě také velmi činorodý,dokonce tvořil i divadelní role . Já ti odpovím asi takto,čas ukáže,koho si svět bude pamatovat víc,v jakých vzpomínkách.

b.r.s.a
25. 12. 2011 • 22:57

mnpv
25. 12. 2011 • 21:36

Jj

joudajoudovy
25. 12. 2011 • 18:30

Havel se svymi pohunky se zviditelnovali, aby jim Zapad cpal penize a ono si mohli hrat na trpitele komunismu. Je videt, jak vam demagogie zamlzila mozek.Obycejna propaganda jako za Hitlera,Stalina,Gottwalda. Kdyz p.Havel byl tak komuninty pronasledovan, proc neemigroval jako ostani?? Protoze by si na zapade ani neskrtl a musel makat. Tady si zil jak v bavlnce. Pry nemohl studovat? haha a proc jeho bratr ma vysokou a pracoval jako vedec uz za komousu??? Nebude to v IQ???

joudajoudovy
25. 12. 2011 • 18:15

proc nemuze jit na mejdan??? Co z toho vsichni delate problem??? Pred mesicem se Havlovi a jeho foxterierce nemohlo prijit na jmeno a nyni se mu nasazuje svatozar. Za co? to by me zajimalo? Sve kamarady protezoval, svuj majetek si vratil a pri kazde prilezitosti byl mimo misu. Nemel anunk o normalnim ziti Ceskeho obcana, jako multimilionar si zil ve svych snech a "dramatech".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.