Claudia Cardinale: »Nejsem princezna« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Claudia Cardinale: »Nejsem princezna«

Hned po tiskovce si fi lmová diva zapálila cigaretu.
Hned po tiskovce si fi lmová diva zapálila cigaretu. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Jsem velice rád, že paní Cardinalová přijela do Prahy na Febiofest a že jsem měl tu čest se s ní setkat,“ přivítal legendární herečku Claudii Cardinale (67) režisér Fero Fenič (55) na tiskové konferenci k uvedení jejího filmu Statek.

Film Statek má ráda zvláště díky propracovaným kostýmům, i když jak poznamenala: „V tom filmu nejsem žádná princezna, ale obyčejná žena,“ řekla herečka, která nejraději relaxuje procházením se po Paříži a komunikací s lidmi. „Bydlím v Paříži na břehu Seiny. Přímo pod mými okny se odehrávají všechny demonstrace,“ svěřila se Claudia.

Herecká legenda se také rozpovídala o natáčení svého nejznámějšího filmu Tenkrát na západě. „Režisér nám vždycky pustil tu nádhernou hudbu, a až pak se začalo natáčet. I díky tomu jsme se mohli do svých postav co nejvíc ponořit,“ zavzpomínala. A vyvrátila spekulace o tom, že by měla hrát ve filmu o Asterixovi. „To vůbec nechápu, kdo s tímto nápadem přišel,“ smála se. Na konci »tiskovky« obdržela herečka šperk z Jablonexu a ihned po oficialitách si zapálila, přestože je v prostorách Willage Cinema Anděl kouření přísně zakázáno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.