VIP PROSTŘENO: Hostinu u Vydry a Bouškové překazila invaze hmyzu! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIP PROSTŘENO: Hostinu u Vydry a Bouškové překazila invaze hmyzu! +VIDEO

hostina v trávě
hostina v trávě (TV Prima)

Václav Vydra a Jana Boušková se rozhodli večeři podávat na louce. Podcenili ale přírodní nástrahy.

Pár, který Prostřeno doprovází komentáři, tentokrát dostal příležitost přesvědčit diváky o svém kuchařském umění. Menu podle Jany Bouškové se ale překvapivě nepodávalo na jejich statku. Václav Vydra hosty táhnul lesem na louku, kde se uskutečnila improvizovaná hostina.

Výlet se ale opět nelíbil Jiřímu Krampolovi, protože jej trápí klouby. „Táhla jsem Jirku Krampola za ruku. Vašek si nezjistil, že má špatný kolena,“ řekla hrdě Veronika Žilková. Hanka Krampolová si tentokrát moc nestěžovala, protože si vzala pohodlnější boty. Nikdo si z ní totiž nevystřelil, že se jde do divadla.

Jana Boušková během vaření prozradila, jak osudový vztah je mezi ní a Václavem Vydrou. Poznala jej už v 17 letech, ale tehdy mu dala košem. Cestu k sobě si našli až po letech, kdy ovdověla a on se rozvedl.

Jako kuchařka byla Jana pro Václava dobrou volbou, protože její slepice v červeném oleji, plněný hermelín i roštěnec na grilu hosté přijali s nadšením.

Problém nastal jen při podávání piškotového dortu s lesním ovocem. K večeru se totiž nad hostinou v přírodě začal stahovat hmyz a stolovat se tak muselo v úkrytu.

Porazí Boušková s Vydrou ve VIP Prostřenu konkurenci? S body se tento týden rozhodně nešetří a skóre je mimořádně vyrovnané. Jak to nakonec dopadne? Sledujte ve 20 hodin Primu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.