Dagmar Havlová: Práci teď nezvládne! Jak to bude se Sanitkou a divadlem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dagmar Havlová: Práci teď nezvládne! Jak to bude se Sanitkou a divadlem?

Dagmar Havlová v tomto týdnu zruší všechny své herecké aktivity.
Dagmar Havlová v tomto týdnu zruší všechny své herecké aktivity. (Aha! – Martin Hykl)

Manželka zesnulého Václava Havla (†75) Dagmar Havlová (58) jen těžko v slzách zvládá organizační záležitosti ohledně posledního rozloučení s prvním prezidentem České republiky.

Práce i veškeré herecké aktivity teď jdou stranou. Divadlo na Vinohradech s ní samozřejmě soucítí a vzhledem k jejímu psychickému i fyzickému stavu vyhoví všem jejím požadavkům. Rušit se bude zřejmě středeční představení hry Marie Stuartovna, kde Havlová ztvárnila hlavní roli.

„S největší pravděpodobností se opravdu hrát nebude. Moc si nedokážu představit, že by Dáša ve středu hrála. Na devadesát devět procent bude změna nebo se nebude hrát nic,“ řekl deníku Aha! umělecký šéf Martin Stropnický. „Všechno se musí projednat i vzhledem ke státnímu smutku, který bude vyhlášený, to bychom pak nehráli vůbec,“ vysvětlil záměry divadla Stropnický.

A podobně je na tom i režisér Filip Renč, který měl ještě před několika dny Dagmar Havlovou před kamerou. Točily se totiž nové díly seriálu Sanitka 2. I tady se ale problém vyřešil a smutná vdova tak nebude nucena k žádným filmovým úkonům. „Máme vánoční volno, další natáčení nás čeká až v polovině ledna,“ prozradil Renč.



Autor:  kre

Přečtěte si
joudajoudovy
21. 12. 2011 • 00:10

pred kazdou premierou se hroutila, kazdy filmovy stek ji vysiloval.Jeji dramaticke role jsou prehravane a neuspela by ani u kocovne spolecnosti Tyla. Jeji zivotni role?? Ukoptena, rozsmajdana Vlasticka....

monsegur
20. 12. 2011 • 23:57

A chudinka nám tu "práci" nezvládne! Tolik starostí s pohřbem, který komplet zařídí stát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.