Filip Kratochvíl, nejbohatší kluk Česka: Jak utrácím máminy prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Filip Kratochvíl, nejbohatší kluk Česka: Jak utrácím máminy prachy!

Filip Kratochvíl
Filip Kratochvíl (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Petr Novotný, ČTK – Jan Třeštík, Alexandra Mlejnková, Petra Mášová)

Mladičký syn zpěvačky Lucie Bílé (45) Filip Kratochvíl (16) je už ve svém útlém věku zaopatřený a o svou budoucnost nemá starost. Od své slavné mámy dostal byt za 45 milionů korun v exkluzivní lokalitě u Staroměstského náměstí.

Díky matčině zlatu v hrdle nemá oproti svým vrstevníkům o peníze nouzi. Za co své kapesné utrácí? „Hodně utrácím za módu a třeba za hudbu. Když se mi něco líbí, tak si to prostě koupím,“ nelámal si Filip ještě před dvěma lety hlavu s penězi. Dnes je ale jiný.

„Za sebe už neutrácím, snažím se to eliminovat. A pravidelné kapesné nedostávám. Když něco potřebuju, tak to mámě řeknu a ona rozhodne, jestli nějakou korunu dostanu, nebo ne,“ říká Filip, který si pravou hodnotu peněz paradoxně nejvíce uvědomil na luxusní dovolené na Maledivách.

„Všechny ty ostrovy jsou hotely, ale mají tam i ostrůvky s domorodci, kde si žijou svůj vlastní život. Rozhodli jsme se, že jeden den strávíme s domorodci a byl to doslova šok. Z ráje na zemi, kde se o vás starali jak o krále a kde byla spousta dobrýho jídla, jsme se ocitli někde, kde nebyla ani elektřina. Žijí tam jen z toho, co potřebují. Nic navíc. A stejně byli šťastní. Člověk potřebuje hlavně někoho vedle sebe, ne všechny ty kravinky okolo. Otevřelo mi to oči a hlavu. Poznamenalo mě to, vzal jsem si z toho do života hodně,“ vysvětlil Filip s tím, že už moc dobře ví, že »to, co za to stojí, nic nestojí«.

CO VŠECHNO NA SEBE JEŠTĚ PROZRADIL? EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S FILIPEM ČTĚTE UŽ V NEDĚLI RÁNO NA AHAONLINE.CZ!



Přečtěte si
pasha2208
19. 12. 2011 • 13:40

100% souhlas

johanka
19. 12. 2011 • 09:24

bobino, vy Filípka a jeho matku znáte osobně ??? Ja jen že tady defin ujete vlastnosti paní Hanky Zaňákové i jejího synka. Vy víte, jak má tento "citlivý"chlapec srovnané hodnoty ??? Jasně, už před lety mu jeho otec Kratochvíl koupil jakýsi ostrov. Maminka vydělá hodně peněz, je dobrá zpěvačka. Vydělává i jak, např. miliony za svou účast v soutěži Česko-Slovensko má talent. Ale to, co tam předvádí za miliony, to by dokázal téměř každý z nás (i když bych možná nedokázala tak výskat a ječet). Myslím, že není vůbec podstatné, aby se psalo o takovýchto dětech, které jsou zajištěny do konce života. Nás by měly zajímat spíš ty děti, které žijí v dětských domovech, nebo ty, kterým jejich mámy nemohou dopřát ani hezký život, ani pohodu domova, protože je tato doba připravila o životní jistoty. Je jasné, že mít prachy je fajn, ale to není důvod k tomu, aby se veřejnost zabývala rozmazleným jedináčkem. Zajímejme se spíš o ty děti, které žijí bez prostředků...... S Filípkem jděte do háje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.