Kdopak si to vyšel v »beruškových« válenkách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdopak si to vyšel v »beruškových« válenkách?

Roztomilé válenky, nemyslíte?
Roztomilé válenky, nemyslíte? (profimedia.cz)

Malá slečna, která pravidelně obsazuje první příčky anket o nejlépe oblékané dítě Hollywoodu, vzbudila onehdy poprask, když si vyšla ven v dětských botičkách na podpatku. Možná proto, aby udělala kritikům radost, si tentokrát obula do města pohodlné beruščí válenky.

A v duchu pohodlí se nenesly jen boty. Také oděv byl tentokrát zvolen hodně ležérně a bohužel, ne moc povedeně. Prominentní dcerka slavného hereckého páru si při výběru oblečení asi nedala moc záležet. Pod krásným (a jistě také hodně drahým) kožíškem měla fialové pyžamko.

Asi jí nevhodnost oděvu došla, když ji začali na ulici fotit paparazzi. Po pár snímcích si začala zakrývat obličej a nakonec se nešťastně schoulila do náruče své slavné maminky. Těžko říct, proč slavná herečka při oblékání dcerky nezasáhla rázněji. A co na to asi poví její slavný táta, který teď exceluje v posledním díle Mission: Impossible? Těžko říct.

Už víte, komu patří roztomilé červené válenky s beruščím vzorem? Podívejte se do galerie!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.