Faltýnová znovu na mole: Ukázala prsa i dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Faltýnová znovu na mole: Ukázala prsa i dceru!

Petra Faltýnová se pochlubila dcerou, pak i svými vnadami.
Petra Faltýnová se pochlubila dcerou, pak i svými vnadami. (Martin Přibyl)

Modelka Petra Faltýnová (33) se po dlouhé době opět ukázala na přehlídkovém mole. A to ve vší parádě. Nejprve se nechala doprovodit krásnou dcerkou Adrianou a posléze v jednom z modelů dokonce odhalila své vnady, na nichž se mateřství evidentně příliš nepodepsalo.

Petra Faltýnová se na čas stáhla z veřejného života a věnovala se jen své dceři Adrianě (1,5). Ve čtvrtek večer to tak bylo poprvé po dlouhé době, co se na křtu kalendáře Hanky Svobodové objevila na přehlídkovém mole. Modelka zářila štěstím a její postava je snad lepší než kdy dříve. Bylo vidět, že jí rodinný život prospívá více než zálety, kterými jsme byli svědkem.

Nejprve ji na přehlídkové molo doprovodila dcera Adrianka, která se své krásné mamince neuvěřitelně podobá. A zřejmě po ní podědila vedle krásy i talent na modeling, po mole se procházela jako opravdová profesionálka.  

Maminka Petra ale všem vyrazila dech, když v dalším z modelů, co předváděla, ukázala, co pod kožichem schovává. Když luxusní kožešinu sundala, nikdo si nemohl přes průhledný vršek sexy šatů nevšimnout odhalených prsou. Faltýnová se ale rozhodně nemá za co stydět, mateřství její postavě spíš prospělo, než naopak. Nebo je to snad dílo plastických chirurgů?



Přečtěte si
radiojerevan
16. 12. 2011 • 11:20

A ona je nemá umělý ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.