Michaela Dolinová si vybrala k Vánocům dar za 50 000! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela Dolinová si vybrala k Vánocům dar za 50 000!

Míša Dolinová už má dárek k Vánocům vybraný.
Míša Dolinová už má dárek k Vánocům vybraný. (Martin Hykl)

Moderátorka a muzikálová herečka Michaela Dolinová není žádná troškařka. Pod stromeček totiž svému Ježíškovi, kterým je nejspíš její manžel, soudce Jan Sváček, napsala o nemalý dar. Otázkou však zůstává, byla opravdu tak hodná?

Michaelu Dolinovou, jsme zastihli při slavnostním otevírání nového klenotnictví v centru Prahy. Z exkluzivních šperků od značek, které jsme zatím neměli možnost v Česku sehnat, nemohla Michaela spustit oči a začala vybírat. „Je to tady opravdu nádherné,“ rozplývala se.


Po chvíli ale zjistila, že všechno, co si vybrala, stojí dohromady více než padesát tisíc! Takovou sumu přirozeně člověk nemá jen tak běžně u sebe. A tak se rozhodla, že nákupem luxusních klenot pověří Ježíška. Tím zřejmě není nikdo jiný, než její Jan Sváček, soudce, za něhož už je dva a půl roku šťastně provdaná. Jestli Ježíšek vyslyší hereččiny prosby, to se teprve uvidí…

A stejně jako Michaela Dolinová, svůj dárek pod stromeček si vybrala i modelka Eliška Bučková. Také půvabná brunetka o krásný náramek psala Ježíškovi. V tomto případě je jím ale Václav Noid Bárta. „Miluju šperky, doufám, že něco z Divie pod stromečkem od Vaška najdu,“ dodala toužebně.

S plnou taštičkou však odcházela z akce Andrea Verešová, které se na Vánoce už čekat asi nechtělo. Na slavnostním otevření si poprvé vyzkoušela roli moderátorky. „Baví mě nové věci, chtěla jsem to vyzkoušet a moc se mi to líbilo,“ řekla s tím, že ji úspěch u publika moc těší.

Ježíška v předstihu měla v Divii i Monika Bagárová. Její přítel a finalista SuperStar Ben Cristovao ji koupil náušnice. „Vím, jaký má Monika vkus, myslím, že se jí budou moc líbit a budou jí slušet,“ uzavřel Ben.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.