Maminka Agáta Hanychová: Prsa, která vydělají miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Maminka Agáta Hanychová: Prsa, která vydělají miliony!

Agáta Hanychová se musela svléknout v –3 °C. Měla husí kůži a ztvrdlé bradavky
Agáta Hanychová se musela svléknout v –3 °C. Měla husí kůži a ztvrdlé bradavky (pro Aha! – Jaroslav Urban)

Konečně je to tady. Modelka Agáta Hanychová (26) čtyři měsíce po porodu ukázala svá prsa. A má se čím pochlubit. Malý Kryšpín mamince rozhodně ňadra nevytahal.

Snad se trochu zmenšila, to ale tvrdí jenom modelka, která chce celému národu ukázat, že je mnohem víc sexy než před porodem. „Tady mě máte, klienti,“ pyšní se Agáta. A čeká, že se jí teď milionové kšefty jen pohrnou...

Právě od těchto sexy fotek, kde ukázala svá ňadra, si Hanychová slibuje milionové kšefty. „Focení pro pánský magazín je samozřejmě jedna věc, ale mělo to i zcela jiný záměr. Agáta chtěla klientům ukázat, že na to má i po porodu,“ řekla deníku Aha! Denisa Kalivodová, tisková manažerka celého projektu.

Snímky vznikaly ve slovenských Tatrách, v lyžařském středisku Jasná. „Tohle je prostě realita, tohle není žádné studio a retuše. Rolba nás vyvezla na vrchol sjezdovky, kde foukal neuvěřitelný vítr, celý tým byl v péřových bundách, jen Agáta musela donaha,“ řekl fotograf Jaroslav Urban, který musel hodiny čekat na ucházející počasí.

„Přijeli jsme nahoru a nebe se zatáhlo, najednou byla všude mlha. Čekalo se na slunce,“ popisuje náročné focení dvorní fotograf Agáty Hanychové.

Pro modelku bylo čtyřdenní focení opravdovou výzvou. „Chtěla jsem shodit kila po porodu a hlavně všem ukázat, že na to mám. Co na tom, že mám malá prsa, alespoň je můžu s klidem ukazovat. Já se za to nestydím,“ řekla deníku Aha! Hanychová.



Přečtěte si
ivuska1
15. 12. 2011 • 21:44

ivuska1
15. 12. 2011 • 21:41

Souhlas . Ona neni modelka - ku.va je to !

anna1234
15. 12. 2011 • 12:50

Tak tak, jen se holky co nejvíc svlíkejte, aby se měl Ivo Adler na co dívat Hlavně žádné moralizování

anna1234
15. 12. 2011 • 12:49

Já ti řeknu co umí NIC akorát má patřičnou drzost a je bez studu, nic víc a nic míň Nebýt bulváru, nikdo by jí neznal Tyhle rádoby celebrity by měly dnes a denně posílat do redakce děkovné dopisy, že o nich píšou Pokud jsi dívka, žena...což není z nicku poznat.. dej se stejnou cestou, když jí tak obdivuješ Mimochodem..modelka by měla předvádět modely návrhářů, pokud se někdo svléká pro peníze, je pro to jiný název

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.