O Vánocích budou v Prostřenu vařit celebrity: Žilková půjde po Kostkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

O Vánocích budou v Prostřenu vařit celebrity: Žilková půjde po Kostkové!

Žilková se stará o několik hladových krků, a proto pro ni nebude problém uvařit pro další tři manželské páry.
Žilková se stará o několik hladových krků, a proto pro ni nebude problém uvařit pro další tři manželské páry. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

Zanedlouho se můžete těšit na nejúspěšnější pořad o vaření Prostřeno! s celebritami. Tentokrát vám uvaří celebrity v páru. Veronika Žilková (50) s manželem Martinem Stropnickým (54) budou mít hlavní konkurenci v Tereze Kostkové (33) a jejím choti Petru Kracikovi (53).

Chybět nebude ani komentátorské duo Jana Boušková (57) s Václavem Vydrou (55), kteří pořad od počátku provázejí vtipnými komentáři. Mezi celebritami se objeví i Jiří Krampol (73) s manželkou Hanou (48).

Žilková ukáže opravdové mistrovské kuchařské umění. „Vaření mě baví, protože vařím neustále. Je nás v rodině hodně, a tak to beru jako samozřejmost,“ řekla Aha! herečka, která však bude mít co dělat, aby překonala manžele Terezu Kostkovou a Petra Kracíka. Principál je totiž velký gurmán, který se u plotny pohybuje, jako by se vařením profesionálně živil.

Krampol s manželkou Hankou nepůjdou do velkých kulinářských výtvorů a vsadí na chutné řízečky s nivou. „Oba dva rádi jíme, a tak si i rádi něco uvaříme. Diváci se mají určitě na co těšit,“ dušuje se Krampol.

Jana Boušková s manželem Václavem Vydrou pořad Prostřeno! komentují a poprvé si vyzkoušejí, jaké to je vařit před televizními kamerami. „Bylo to určitě zajímavé. Aspoň jsem se mohl vžít do situací lidí, kterým jejich pokrmy komentuji,“ řekl Aha! Vydra.

„Celebrity budou soutěžit o 40 tisíc korun, které poputují ve prospěch charity,“ prozradila Aha! tisková koordinátorka pořadu Prostřeno! Barbora Šímová.

Detaily z VIP Prostřena najdete od 20. prosince na Ahaonline.cz!



Přečtěte si
gabi50
13. 12. 2011 • 14:52

Jejich komentáře,kterými glosují pořad Prostřeno,už mě neuvěřitelně začínají sr.át

fantom08
13. 12. 2011 • 12:58

je vždycky hrůza - nedá se na to koukat, jak se tam všichni mají rádi... lepší jsou normální lidi, kteří se hádají a intrikují proti sobě. Tohle zas bude akorát pohodová selanka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.