Čí syn je tenhle roztomilý klučina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Čí syn je tenhle roztomilý klučina?

Benjamin je opravdu roztomilé dítko.
Benjamin je opravdu roztomilé dítko. (profimedia.cz)

Jakoby tatínkovi z oka vypadl. Malý Benjamin dělá svým slavným rodičům jen radost. O to větší, že jim pomáhá zapomenout na smrt jejich syna Jetta, který nepřežil během dovolené na Bahamách v roce 2009 jeden ze záchvatů.

Přestože slavnému páru zůstala ještě dcera Ella (11), zoufale toužili po dítěti, které by zacelilo ránu po smrti milovaného syna Jetta. Naděje se však rychle zmenšovala, hlavně kvůli vysokému věku obou rodičů. Před dvěma lety se ale přece jen dočkali a mohli oznámit světu, že se jejich rodina rozroste o jednoho člena. "Cítíme se požehnáni," řekli tehdy.

Malému Benjaminovi je teď rok a díky úsměvu po mamince i blankytně modrým očím po tatínkovi může v kategorii "roztomilost" konkurovat kdejakému malému VIP kolegovi. Že to není jediné, co po rodičích zdědil, ukazuje i jeho záliba v usmívání se do objektivů fotografů, nebo zájem o letadla…

Poznáte, čí syn je ten roztomilý klučík? Odpověď najdete v galerii...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.