Halina Pawlowská: Byla jsem nedůsledná matka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Halina Pawlowská: Byla jsem nedůsledná matka!

Halina Pawlowská už je babičkou
Halina Pawlowská už je babičkou (Aha! – Martin Hykl)

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (56) si v souvislosti s letošním narozením vnoučka Huga uvědomila, že v roli matky nebyla zrovna dokonalá.

Halina si dnes užívá babičkovské povinnosti, ale Hugo v ní probouzí výčitky, že se minulosti mohla jako matka chovat lépe. „Byla jsem tolerantní, netrpělivá a nedůsledná matka,“ řekla Pawlowská magazínu Ona Dnes.

Přestože si její dcera  Natálie (30) v pubertě postavila hlavu, Halina tvrdí, že jejich vztah vždycky fungoval bez problémů. „S dcerou jsem nikdy žádnou cestu neztratila. Vždycky mi připadala obdivuhodná, chytrá, laskavá a originální. Fakt! To jen média si myslela, že když píšu povídky na téma "Ach, ta puberta", že trpím...“ hájí se Halina.

Pawlowská zavzpomínala také na svá školní léta, kdy měla úplně jiné zájmy, než učení: „Nechodila jsem do školy moc ráda. A nejradši jsem měla přestávky, když jsem běhala s kamarádkami do horního patra a vyhlížela kluky z devítky, abych zjistila, jestli na mě koukaj... A když koukali, byla jsem šťastná.“



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.