Nova ztrácí své eso: Fialová utíká na ČT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nova ztrácí své eso: Fialová utíká na ČT!

Markéta Fialová s Karlem Voříškem.
Markéta Fialová s Karlem Voříškem. (TV Nova, ara)

Jedna z nejoblíbenějších moderátorek Televizních novin na Nově Markéta Fialová (40) se chystá dezertovat! Do zpravodajství Událostí na konkurenční České televizi ji láká její někdejší šéf Petr Dvořák (47), který nyní veřejnoprávní televizi vládne a už řadu stávajících moderátorů zpráv propustil. Fialovou by ovšem bral všemi deseti!

Podle kuloárních zdrojů je Markéta už s Dvořákem domluvená a zatím vyčkává, až jí na Nově vyprší termínovaná smlouva. Nova se o ni údajně ani hadrkovat nechce, v rámci úsporných opatření to pro dosavadní komerční jedničku bude spíše úleva.

„V televizi panuje opravdu nepříjemná atmosféra a pracovní prostředí už není vůbec příznivé,“ tvrdí zdroj z barrandovského sídla Novy, kde se v posledních dnech rozdávaly výpovědi ve velkém. „O odchodu Markéty Fialové nemáme žádné informace,“ sdělil Aha! mluvčí Novy Vladimír Mužík.

Že na Kavčích horách budou hledat nové moderátory, prasklo už před časem. Dvořák oznámil, že chce Události zgruntu změnit. Současná parta skončí v březnu. Určitě odejdou Klepetko, Maršál, Pistorius a Toušlová, avšak otazník se pořád vznáší nad setrváním Voldánové s Augustovou!

Kdepak Voříšek… Zabiják je to!

Odchod Fialové bude znamenat, že matador zpráv Karel Voříšek (48) si bude opět hledat novou parťačku! A také potvrzení faktu, že právě Voříšek je hotovým »zabijákem« partnerek!

Už třetí, co stála po jeho boku, odchází, a na Nově už nepracuje ani Pavel Zuna, který s ním vytvořil netradiční dvojici koncem roku 2005, kdy Fialová léčila těžkou a vzácnou nemoc krve. Kdo bude mít odvahu a strčí hlavu do oprátky tentokrát?!



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
perla99
12. 12. 2011 • 14:43

tak se nám z ČT pomalu stává další Nova, ještěže se na to nemusíme koukat.

xell
12. 12. 2011 • 14:30

To je fakt, pokud má někdo dobrý a příjemný hlasový projev, tak je to fuk, kdo je to,hlavně by měl lahodit uším, dívat se na něj nemusím

salamandr1
12. 12. 2011 • 08:42

salamandr1
12. 12. 2011 • 08:41

Nikdo není nenahraditelný a Fialová už vůbec ne. Jen je od ní nefér, když na tom byla zdravotně zle, Nova ji podržela,kolegové pomohli a dnes se chytí lana jinde. Chce jít, ať jde, přijde jiná a možná lepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.