Vilma Cibulková: Dcera Šimona na ni kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vilma Cibulková: Dcera Šimona na ni kašle!

Zleva: Šimona, Miroslav Etzler a Vilma Cibulková
Zleva: Šimona, Miroslav Etzler a Vilma Cibulková (Aha! – Marek Pátek)

Herečka Vilma Cibulková (48) prožívá jednu tragédii za druhou. Po nevěře Miroslava Etzlera (46) ztroskotal i její vztah s dcerou Šimonou (18).

Šimona se v létě léčila ze závislosti na drogách, ale z léčebny po několika dnech utekla. Její cesta ovšem nemířila k matce. „Šimona podepsala revers a s matkou se momentálně nebaví, ani nestýká,“ tvrdí magazín Aha! TV.

Přestože Vilma prožívá v soukromém životě drama, našla odvahu prožít další tragédii i před kamerou. Pro Českou televizi natočila hned tři děsivé příběhy.

„Nejde o žádné slabé téma, ale o tři ženské horory z pera Ivana Klímy. Vznikly na motivy jeho původních povídek,“ prozradil mluvčí ČT Ladislav Šticha o povídkách s Vilmou Cibulkovou, které se v neděli objeví v pořadu Setkání s hvězdou.



Přečtěte si
tajna1509
9. 12. 2011 • 11:42

ano v tom mas pravdu ze se to muze stat komukoliv ale alkoholismus je v genech pokud by te to zajimalo tak si prostuduj genetiku a vzdy tedy skoro vzdy pokud jeden z rodicu je alkoholik tak dite si prebira geny bud pije take nebo sahne po drogach jsou to geny ale pokud mam dite tak nechlastam a delam vse proto aby k takove tragedii nedoslo a ver mi vim o cem mluvim u Simonky byla smula ze mela jen ji alkoholicku a ze treba nebyl otec ktery by nepil a kociroval to

elis3
9. 12. 2011 • 11:05

Právě, že ve většině případů, děti alkoholiků dopadnou jinak, varují se něčeho takového.Tady spíš je chyba, že s ní máma moc nebývala, protože Cibulková byla dost obsazovanou herečkou a na dítě jí nezbyl čas a taky chyběl mužský vzor, možná se to u nich dost střídalo, ale táta chyběl.Je smutné to, že do téhle situace se může dostat každé dítě, bez ohledu v jaké žije rodině

tajna1509
9. 12. 2011 • 10:18

co Cibulkova cekala ?? sama alkoholicka tak jak chtela vychovat dceru ? sereda jedna

silvervoice
9. 12. 2011 • 10:09

Byla to nejhezčí holka v Praze i Varech, mohla mít, na koho se podívala, ale mnohé zapudila a ještě se jim pro lásku posmívala a pomlouvala je. Takže teď tato vyběhaná klisna splácí tyto staré dluhy.

zamlzena
9. 12. 2011 • 09:54

Své soukromé drama zažívá mnoho lidí. Jednak přijde nemoc a my nejdeme včas k lékaři, mladí s e honí za penězi, vztahy často shoří, státní správa nefunguje a je pomalu zbytečné si na něco stěžovat a doufat v právní systém, odborníky máme dost často nanic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.