Velkorysá Řepková: Zve manžela na Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velkorysá Řepková: Zve manžela na Vánoce!

Renáta Řepková
Renáta Řepková (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Karel Kopáč)

Je to jako válka Roseových… Rozvádějící se manželé Řepkovi by se snad byli schopni pozabíjet kvůli stamilionům na účtech, které si dohodou neumějí rozdělit. Když jde ale o jejich dvě děti – Veroniku (16) a Tomassa (10) – klidně zakopou válečnou sekeru.

Renáta Řepková (38) je dokonce tak velkorysá, že by manžela Tomáše Řepku (37) usadila k štědrovečerní tabuli, jen aby děti měly alespoň jednou v roce pocit úplné a harmonické rodiny!

Řepková je rozhodnutá, byť s velkým sebezapřením, muže i letos k svátečnímu stolu přizvat. „Kvůli dětem bych to udělala. Když si to budou přát, pozvu ho. Už jsem to udělala loni, ale nakonec nepřišel… Měsíc předem se omluvil,“ řekla nám Renáta.

A fotbalista pražské Sparty nejspíš bude chtít i letošní Vánoce trávit se svou novou rodinou – těhotnou partnerkou Vlaďkou Erbovou (30) a její dcerou z prvního manželství Viktorkou (5).

„Kdyby byl Tomáš s dětmi, nebudu mu v tom bránit. Druhou večeři by si pak dal s námi. Zatím ale informaci o pozvání já ani Tomáš nemáme a přiznám se, že jsme to ještě ani neprobírali,“ uvedla Erbová.

S tátou nebo bez táty, Renáta Řepková se každopádně bude snažit udělat dětem hezké svátky. Společně s dětmi a novým přítelem Václavem Vokálem se chystají odjet na hory...



Přečtěte si
fiat
9. 12. 2011 • 17:56

Kdyby se ostříhala a obarvila, tak by si je Řepka pletl.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.