Kouzelník Nedvěd vykouzlí další »kouzelníky«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kouzelník Nedvěd vykouzlí další »kouzelníky«!

Richard Nedvěd ukáže další ze svých povedených kousků
Richard Nedvěd ukáže další ze svých povedených kousků (TV Prima)

Také jste si zamilovali trapnomága Richarda Nedvěda? Máte šanci ho vidět naživo. A nejen jeho. V rámci představení Souboru Komici s.r.o. se v Divadle Broadway představí po Nedvědově boku špička českých komiků. Možná že právě vám »vykouzlí« úsměv na tváři.

Už v úterý večer 13. prosince se do Divadla Broadway sjedou nejlepší komici žánru stad-up komedy, který u nás proslavil především pořad Na stojáka. Během večera plného srandiček, vtípku a smíchu se představí Miloš Knor, Iva Pazderková, Ruda z Ostravy, Jakub Žáček, Robert Nebřenský, Karel Hynek, Lukáš Pavlásek, Petr Vydra nebo Ester Kočičková. Hřebem večera však bude rozhodně finalista loňského Talentu Richard Nedvěd, který dokázal rozesmát i jindy kamenného Jana Krause.

Ze spousty zábavy a legrace se můžete radovat o to víc s vědomím, že výtěžek z kace jde na dobrou věc. Získané prostředky pomohou dětem z Mateřské, základní a střední školy pro sluchově postižené v Českých Budějovicích. Rychle si zajistěte vstupenku, než bude pozdě!

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.