Lucie Vondráčková: Po porodu přišel smutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Vondráčková: Po porodu přišel smutek!

Lucie a Tomáš.
Lucie a Tomáš. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Mária Rušinová, Marek Pátek, ČTK, EPA)

Štěstí z porodu zdravého syna Matyáše, kterého Lucie Vondráčková (31) v neděli přivedla na svět v kanadském Montrealu, vystřídal v pondělí večer obrovský smutek ze smrti dědečka Jiřího.

Pro Lucii je to rána. Svého dědu velmi milovala. Ještě v červnu jí byl v Praze na svatbě, během léta ho pak navštěvovala ve Slatiňanech, kde bydlel. Naposledy se viděli na konci srpna před odletem Lucky do Kanady. Není divu, že se zpěvačka po porodu syna a následném úmrtí dědy obrnila mlčením. Sdílnější nebyl v posledních hodinách ani její otec.

„Lucka i můj vnuk jsou v pořádku. Věřím, že se do Vánoc setkáme,“ reagoval Jiří Vondráček. Moc komunikativní nebyl včera ani sám hrdý otec Tomáš Plekanec. „Jsou v pořádku,“ řekl stroze. Odmítl dokonce prozradit, kolik miminko při porodu vážilo a měřilo.

Podle informací deníku Aha! Lucie rodila v řádném termínu, i když tvrdila, že své první dítě přivede na svět až v lednu. „Prostě chtěla mít v prosinci na porod klid,“ řekla nám jedna z manažerek, která se s Vondráčkovou dobře zná.

„Na příchod miminka nemůžete být připravení. Vlastně nevíte, do čeho jdete. Jen doufáte, že to miminko bude spát odpoledne s vámi. Vždycky, když začne hokej a ten humbuk kolem, tak to jsou velké kotrmelce. Já bych řekla, že už trénuje,“ řekla několik dní před porodem Lucie novinářům v Kanadě. O tom, že se jí narodí syn, tak neměla pochyb.



Autor:  lbp

Přečtěte si
vesnicankavemeste
7. 12. 2011 • 21:21

mondego

mondego
7. 12. 2011 • 20:12

..ještě by se mělo dodat, že úplně tím nejvypatlanějším pisatelem do diskuzí, je bohatý podnikatel, nebo-li hillarka.Co příspěvek, to vulgarita, nesmysly, urážky atd...

jesie
7. 12. 2011 • 19:10

No jestli sis všimla, tak většinou ti, co mají v hlavě prázdno, tak jsou v diskuzích rádoby za nejchytřejší a ve skutečnosti jsou hloupí. Tak právě jako ochman a turbulence. Neumějí nic jiného než urážet, být vulgární a to jenom proto, že sami v životě nic nedokázali, mají komplexy a holé zadnice a to je ten důvod, proč všichni okolo jsou špatní, jenom oni jsou " stoprocentní ". Ochman jeden článek zkopíruje do všech možných diskuzí, to už svědčí o jeho inteligenci, když pominu pravopis. On ví, že Jacksonovi děti nejsou záměrně jeho biologické, protože jim u toho svítil . To jsou pouze hloupé kecy, kecy, kecičky hodně podprůměrného člověka a turbulence - no comment.

martakaba
7. 12. 2011 • 16:03

jste za hnusy?? turbulence - vaši se na to taky měli radši vykašlat - takovýho smrada tady oželíme - chudáku...a co tvoji smradi?? a ochman - nauč se napřed pravopis a potom sem teprve piš.. třeba vizáž se píše s "i", ale takovým natvrdlinám je to stejně zbytečné psát, že?? nevím, proč by se k sobě nehodili?? protože se oba nejapně necpou do bulváru?? že chtějí mít soukromí?? že tak hned všechno víte... nuzota

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.