Bohdalka se zamiluje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bohdalka se zamiluje!

Jiřina Bohdalová podává v seriálu Pojišťovna štěstí excelentní výkon a její láska k Petru Nárožnému nadále trvá.
Jiřina Bohdalová podává v seriálu Pojišťovna štěstí excelentní výkon a její láska k Petru Nárožnému nadále trvá. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Druhá řada »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí u diváků boduje. Její první díl sledovalo v pondělí večer téměř dva a půl milionu diváků. Deníku Aha! se podařilo zjistit, jaké dějové zvraty nás čekají v nejbližších dílech, a také věci, které o hrdinech seriálu asi nevíte.

A už teď vám prozradíme, že se opět v seriálu zamiluje i Jiřina Bohdalová alias Marie!

Jednou z hlavních dějových linií druhé řady bude vznikající vztah nové postavy právníka Krásy (Jaromír Hanzlík) s Dagmar (Kateřina Brožová). Ta přes protesty svého bývalého manžela Tomáše (Miroslav Etzler) prodává dům a přijímá nabídku svého bývalého tchána Karla (Petr Nárožný) a stěhuje se i dcerou Karolínou (Nikol Štíbrová) do jeho domu do Prahy.

A to není zdaleka všechno! Tomáše pořádně rozčílí i zjištění, že Dagmar má poměr s jeho přítelem psychiatrem Vrážem (Jan Čenský). Navíc na něj začíná žárlit i Anna (Alena Antalová) a ideální vztahy rozhodně nemá ani se svým synem Ondřejem (Vojta Kotek).

Naopak štěstí se usměje na Andreu (Tereza Kostková), které se podaří otěhotnět. Nové osudy čekají i paní Kekulovou (Jiřina Jirásková). Ta totiž získává práci jako zámecká hospodyně. A nového muže potká Marie (Jiřina Bohdalová). Vyjdou tentokrát její milostné plány?

Perličky o hlavních představitelích

Kateřina Brožová (Dagmar Krausová) – Během natáčení druhé řady Pojištovny štěstí měla ze všech herců nejvíce natáčecích dnů – 40. I díky tomu byl její honorář za druhou Pojišťovnu rovný milion korun.
Nikol Štíbrová (Karolína Krausová) – Odmaturovala na rakovnickém gymnáziu a v současné době studuje Vysokou školu veřejné správy a mezinárodních vztahů v pražských Strašnicích. Navíc poprvé v životě prožívá velkou lásku s o rok starším studentem Martinem.
Alena Antalová (Anna Jánská) – V době, kdy se začala natáčet druhá řada seriálu, byla už v pátém měsíci těhotenství. Kvůli tomu musel být poupraven celý scénář.
Miroslav Etzler (Tomáš Kraus) – Během natáčení řešil doma nepříjemný problém. V sousedství jeho domu na okraji Prahy, kde bydlí s herečkou Vilmou Cibulkovou, se natáčelo porno. Herec se obával narušení mravního vývoje svých dětí, a tak se postaral o to, aby se natáčení přesunulo od jeho domova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.