PROSTŘENO: Co to smrdí u Andrey? Spálené chlupy! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Co to smrdí u Andrey? Spálené chlupy! +VIDEO

Andrea roli hostitelky moc nezvládla
Andrea roli hostitelky moc nezvládla (TV Prima)

Středeční hostitelka Andrea Jeřábková následovala včerejší výstup Báry Soukupové a u kuchyňské linky se zhroutila v slzách. Důvod? Jirkovi smrděly její opálené chlupy na ruce!

Andrea chtěla udělat na sestavu z Vysočiny dobrý dojem komplikovaným menu, ale přecenila své síly. Šárka je vůči ní od prvního setkání kritická a pomluví ji ještě předtím, než vstoupí do jejího bytu, který podle Báry smrdí něčím, co nedokáže identifikovat…

„Interiér nebude moderní. A podle toho, jak chodí oblíkaná si myslím, že by tam mohly být i kýče,“ zhodnotila svoji konkurentku Šárka. A nebyla moc daleko od pravdy…

Jako předkrm se podávaly kanapky, které byly pro hosty velkým překvapením. Na Vysočině totiž tento výraz nikdy neslyšeli. Jako bonus Andrea přidala zapečené bramboráky a před podáváním dvou masových rolád tak už byli všichni sytí.

Že by hostům nechutnalo? Vztahovačná Andrea si bere jejich připomínky až příliš k srdci odbíhá se vyplakat do kuchyně. K slzám ji přivede výtka k přesolenému jídlu i Jirkova nevinná poznámka, že jsou u stolu cítit chlupy, které si Andrea opálila při vaření na ruce.

„Mrzí mě to chování. Hlavně Šárky, protože se do mě strefuje,“ postěžovala si Andrea před podáváním višňového poháru, který byl podle hostů příliš kyselý. A to stačilo na další záchvat pláče.

Má Andrea k pláči opravdu důvod, nebo jen nepochopí vtip? Sledujte Prostřeno na Primě!

Andreiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hornidolnipolni
8. 12. 2011 • 10:29

je hotovy slzavy udoli.

lysohlavek02
7. 12. 2011 • 14:15

...všechno...ta stará astmatická kobyla hillarka smrdí i přes monitor..fujtajbl!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.