Adéla Gondíková: Kvůli neschopnosti ji vyhodili z rádia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Adéla Gondíková: Kvůli neschopnosti ji vyhodili z rádia!

Adéla Gondíková svou kariéru neodstartovala zrovna šťastně...
Adéla Gondíková svou kariéru neodstartovala zrovna šťastně... (Aha! – Karel Kopáč, TV Nova)

Neprofesionální vystupování stálo Adélu Gondíkovou (38) flek v rádiu. Její moderátorské počátky byly těžké a málem skončila u jiného povolání.

Adéla sice vystudovala herectví, ale po ukončení školy o ni nebyl v divadlech zájem. Skončila tak v rádiu, kde se jí ale moc nedařilo. „Bylo to strašné, hrozný stres. Nebyly počítače, všechno jsem četla z papíru. Blekotala jsem, koktala, každou chvíli se smála. Až mě vyhodili pro absolutní neschopnost,“ přiznala Gondíková svou slabost magazínu Ona Dnes.

Ke kariéře jí pak pomohlo spojení s bratrem Daliborem, který ji přivedl až na televizní obrazovku. „Dáda přímé přenosy miluje, je úplně nadšený, já jsem opak. Pořád jsem se hihňala, koktala, pletla jsem otázky, nebyla jsem snad úplně při smyslech. Někdy jsem po vysílání i plakala,“ přiznala Adéla.

Když ale došla řeč, na její vztah s Ondřejem Brouskem, příliš sdílná nebyla. „Věkový rozdíl jsem mezi námi nikdy nepociťovala. Myslím, že byl v mnoha věcech starší než já. O věku to není. I když byla spousta lidí chytrých a říkali, že se to přece dalo čekat. Lidé se nerozcházejí kvůli věku, ale vždycky kvůli nějakému problému, který lehce vznikne i u stejně starých partnerů,“ řekla o svém o osm let mladším exmanželovi, s nímž má dceru Nelu (7).



Přečtěte si
nenimozna69
7. 12. 2011 • 19:56

komentala by to úplně stejně jako vše ostatní

nenimozna69
7. 12. 2011 • 19:54

já myslela, že ji vyhodili včera, nebo dneska a ono před léty. Takže opět zavádějící nadpis

elis3
7. 12. 2011 • 14:08

Tak to musím souhlasit! Tak to dopadá, když udělají kozla zahradníkem. Gottová nemá ani trochu citu pro vystupování, natož před kamerou. Má strnulý výraz, věčně je ochraptělá, bez emocí, nemastná, neslaná, mluví monotónně. Neumím si ji představit, kdyby měla komentovat nějakou živelnou katastrofu nebo zprávy

b.r.s.a
7. 12. 2011 • 12:56

street
7. 12. 2011 • 12:54

na praci se resi normalnim vyhazovem, nevim jak p.Gondikova moderovala, ALE NEJEN JA VIM, ze NESCHOPNOST Machackove-Gottove je otresna, je to nejhorsi "moderatorka" vsech dob, ktera se kdy vubec - v mediich objevila!!! Kdyby nebyla Machackova dosazena do televize z pouho - pouhe protekce a taky tam neustale z te priserne protekce i nadale drzena - byla by uz davno tato nemozna zlatokopka a radoby moderatorka uz davno taky na dlazbe...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.