Dara Rolins: Prodala auto smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins: Prodala auto smrti!

Dařino auto, kterým usmrtila motocyklistu Rotrekla.
Dařino auto, kterým usmrtila motocyklistu Rotrekla. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Dara Rolins (38) se zbavila automobilu, kterým před rokem a půl usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63)!

»Auto smrti« se umělkyně rozhodla prodat a začít tak novou kapitolu svého života s novým vozidlem. Dara ale popírá, že ho prodala kvůli tragické autonehodě.

„Každé tři roky měním auto za nové. I teď nastal čas ho vyměnit,“ obhajuje se Rolins. Ta už si vyhlídla za svůj mercedes lepší a dražší vozítko – rozhodla se pro Range Rover za tři miliony korun.



Přečtěte si
mondego
5. 12. 2011 • 18:54

Sklapni už ty debile nenormální a táhni do prdéééééle, zase mám otrávený celý večer , kvůli tobě, jdu se vyzvracet--blééééééééééééééééééééééééé tlamo hnusná, nemocná, zdegenerovaná. Beztak tvoji rodiče jsou vlastní sourozenci, takovým se rodí idioti, jako TY, hlupáci, debílci, nevyrovnaní blbečci, kterým není pomoci a ty seš toho zářivý příklad buzerante s malým pinďourem

mondego
5. 12. 2011 • 18:48

annasoch
5. 12. 2011 • 08:06

v celé republice prodávají tisíce lidí auta.Jsou buď ojetá,stará,nelíbí se,chce jiné,kupuje si nové auto kvůli bezpečnosti..Jen Dara,kvůli svědomí.Opět se prejevuje česká povaha.Nenávist,zloba,závist,snaha ublížet a štvát.Bohužel takových nehod se stává hodně.Ať zaviněné nedbalostí nebo nešťastnou náhodou,ale Daru budete pranýřovat,ačkoliv o tom nikdo z nás nic neví.Nechte ji v klidu.Nebo ji budete vyčítat i nové boty,protože v kterých řídila,už dávno asi vyhodila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.