Vilhelmová & Geislerová: Vánoce je usmířily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vilhelmová & Geislerová: Vánoce je usmířily!

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Aha! – David Kundrát)

Rok k sobě hledaly kamarádky na život a na smrt cestu. A našly! Loni těsně před Vánocemi se herečky Tatiana Vilhelmová (33) s Aňou Geislerovou (35) rozhádaly.

Za vším stál vánoční bazar, který léta pořádají, a Tatianino vášnivé vzplanutí k Vojtovi Dykovi. Veškerou práci na charitě oddřela Aňa, z jejího okolí se rozšířila jedovatá výtka »Co má Dyka, přemýšlí Táňa rozkrokem a na ostatní kašle!« A… byl oheň na střeše!

Jedna druhou během celého roku okatě ignorovaly! Čas ale obrousil i tuhle hranu a na prezentaci letošního ročníku Vánočního bazaru v Mokré čtvrti už zase pózovaly bok po boku. Zbytky zášti se ale i tak daly mezi nimi vycítit.

„Nesetkávaly jsme se, protože už nás kromě bazaru nepojí žádné jiné pracovní projekty. Navíc každá máme svou rodinu, takže na sebe nemáme čas”, vysvětlovala Geislerová. Obnošené věci  budou přijímat v Divadle Disk v pátek 16. prosince, po další dva dny je pak budou od 10 do 20 hodin prodávat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.