Michaela Ochotská: Z kočičky je žena-vamp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michaela Ochotská: Z kočičky je žena-vamp!

Michaela jako divženka ve vodopádu
Michaela jako divženka ve vodopádu (Jan Tůma/GLOBAL ENERGY)

Moderátorka zpravodajství televize Nova Michaela Ochotská letos nenafotila jen jeden kalendář. Rozhodla se rovnou pro dva. A zatímco v tom prvním je jako vždy sexy decentní kočičkou, v tom druhém z Kanárských ostrovů je žena-vamp!

„Jsem zvědavá, jak tohle překupko okolí přijme. Je to moje úplně nová poloha, ve které se snímky nesou. Zprvu jsem se bála, ale teď jsme s výsledkem spokojená,“ řekla Michela o druhém z kalendářů na příští rok, který odletěla fotit až na Kanárské ostrovy. Předvedla se na nich v roli divoženky pod vodopádem, pouštní dračice nebo svůdné beduínky.

Ochotská si užila nejen zajímavé focení, ale také pobyt. Ten pro ni byl zajištěn ve stylovém hotelu. Byl to nádherný týden. Díky Canaria travel, která se o mě a celý tým skvěle postarala, bylo focení dokonalé. Bydleli jsme v opravdu luxusním hotelu Baobab, který skvěle korespondoval s kalendářem, protože je celý postavený v africkém stylu," rozplývala se krásná Michaela.

Kalendář, který Ochotská nafotila pro Global energy, firmu prodávající plyn a elektřinu pokřtí 18. ledna ve velkém stylu. A hvězdný bude také kmotr. Kdo to bude, se zatím nechte překvapit!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.