Šeredová bez kalhotek zářila, její konkurence Čvančarová zůstala doma... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeredová bez kalhotek zářila, její konkurence Čvančarová zůstala doma...

Alena Šeredová na křtu ukázala, že i když se v kalendáři odhalila ze všech modelek nejméně, stále ještě umí být neuvěřitelně sexy!
Alena Šeredová na křtu ukázala, že i když se v kalendáři odhalila ze všech modelek nejméně, stále ještě umí být neuvěřitelně sexy! (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, foto pro Aha! – hermina.cz)

Modelka Alena Šeredová (33) umí upoutat pozornost. Mezi pěti nádhernými ženami zaujala na křtu kalendáře Stock 2012 jako žádná druhá. Přišla totiž naostro, což demonstrovala průhledným motivem po celé délce své malé černé toalety. Jediný, kdo mohl manželku italského brankáře Buffona ohrozit, byla femme fatale českého showbyznysu Jitka Čvančarová (33). Těhotné herečce ovšem lékař naordinoval postel!

„Má vysoké horečky a raději to chce vyležet. Nemůže nic podcenit, malé miminko je pro ni v tuto chvíli to nejdůležitější,“ řekl deníku Aha! producent kalendáře Stock 2012 Pavel Trčka.

V kalendáři se objeví šest z největších krasavic celého Česka: vedle již zmiňovaných Šeredové a Čavčarové také Simona Krainová (38), Pavlína Němcová (36), Iva Kubelková (34) a Helena Zeťová (31). Krom nemocné Čvančarové se samozřejmě všechny zúčastnily slavnostního křtu. A do luxusního hotelu Mandarin Oriental se dámy přivlnily vyfiknuté, jako by se chystaly na ples!

Každá odhalila alespoň kousíček těla. Iva Kubelková dala vyniknout svému hlubokému výstřihu. Simona Krainová zase zvolila na šifonových šatech velmi svůdný otvůrek těsně pod ňadry. Komu se však podařilo zaujmout nejvíce, to byla bezpochyby Alena Šeredová, jež si pro tuto příležitost vybrala šaty, které nedovolovaly vůbec žádné spodní prádlo, a to přítomné muže dohánělo k šílenství.

Alena do Prahy nepřijela jen kvůli křtu kalendáře. Chce zde svým dětem ukázat něco z českých tradic. „Přijela s oběma kluky, aby zažili, jaké to je, když k nim přijde Mikuláš s čerty,“ dodal Trčka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.