EXKLUZIVNĚ Iveta Bartošová: Pomoci si můžu jedině já sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

EXKLUZIVNĚ Iveta Bartošová: Pomoci si můžu jedině já sama...

Iveta Bartošová bude ve čtvrtek odpovídat na Ahaonline.cz
Iveta Bartošová bude ve čtvrtek odpovídat na Ahaonline.cz (Jakub Ludvík )

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) neprožívá nejradaostnější období svého života. Jak to ale vypadá, blýská se na lepší zítřky. Je zamilovaná do svého ochránce Josefa Rychtáře a chce se vrátit na koncertní pódia. "Jsem přesvědčená, že si sobě pomůžu jenom já sama," řekla v chatu Ahaonline.cz

Iveta Bartošová se na chatu snažila vyvrátit informace o tom, že trpí vážnými psychickými problémy: "Deprese nemám. Vím to sama nejlépe. Jsem akorát velmi citlivá."

Vánoce plánuje Iveta strávit společně s Arturem a Josefem Rychtářem. "Rozhodl se tak sám, protože chce být s maminkou. Přála bych si moc, aby s námi byl i Josef, protože Artur má Josefa moc rád a potřebuje úplnou rodinu, kterou měl jenom dva roky," prozradila Bartošová své plány. Do Vánoc se Bartošová chystá navštívit svou maminku Svatavu, s níž dříve neměla příliš dobrý vztah.

Jak se Iveta vypořádala s tím, že soud odebral Artura z její péče? "O syna jsem nepřišla, protože za mnou pořád jezdí. Ale žít bez něj je velmi bolestivé. Ale bylo to i mé rozhodnutí, že Artur bude žít s otcem v zájmu jeho dobra," prozradila.

"Jsem přesvědčená, že si sobě pomůžu jenom já sama. Jsem na to zvyklá umět se postarat sama o sebe. Kde je vůle, tam je cesta. Někdy se daří, jindy ne. Je to lidské," prozradila čtenářům Ahaonline.cz Bartošová

Otázky se pochopitelně nevyhnuly výtkám, že si Iveta neváží sebe sama a nežije naplno. "Dělám co můžu, ale jsem sebekritická a i já mám své chyby. Musím ale říct, že udělám vše proto, abych zpívala," skončila konečně se svou sebelítostí.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ivetu stále trápí bolesti, které jí způsobuje zraněné rameno. "Lékaři mi pět měsíců tvrdili, že mám naražená záda, a že to musím vydržet. Celou tu dobu jsem to vydržela. Pak mi narostla na rameni velká boule, a tak jsem se rozhodla, že půjdu na rentgen. Tam se zjistilo, že mám zlomený klíček, protože se to ale dlouho neléčilo, zjistilo se, že tam ubylo kus kosti. Musela jsem na velmi náročnou operaci, kde mi rameno dali dráty dohromady," řekla Iveta o svém trápení.

"Pánové mě chrání z pochopitelných důvodů a já jsem jim vděčná. Někdy jsou hrubší, protože útoky vůči mé osobě jsou taktéž sprosté a zkreslené. A kritici pochopitelně nemohou znát můj život," řekla Iveta o svých ochráncích.

Její současný partner Josef Rychtář je tím, na něhož Iveta údajně celý život čekala: "Teď mám vedle sebe toho nejférovějšího muže. Je to muž, jakého jsem vždycky vedle sebe chtěla mít."

Naopak k Domenicu Martuccimu se Iveta odmítla příliš vyjadřovat "Domenico je pro mě uzavřená kapitola, a jestli já pro něj ne, tak je to jeho problém," udělala tlustou čáru za zkrachovalým vztahem.

Co všechno o sobě Bartošová prozradila? Chat s ní najdete zde:



Přečtěte si
hejhej
3. 12. 2011 • 22:48

Nemocná? Blbá a zahleděná do sebe,navíc sobecká a lenivá!!

hejhej
3. 12. 2011 • 22:47

Jestli ty kvokály zpívala stejně falešně ja oříšky u Páska,tak je tam ani nemohli dát a museli se na něco vymluvit.Vždyť ona zpívat vůbec neumí.To je ten Rychtář si myslí ,že ano.A zase nová verze,bude hrát ve filmu.Dělá všchno na hubě.

mondego
3. 12. 2011 • 20:08

To je fakt, ruce pryč od tebe, seš zasranej až za ušima, tak lepíš, ***i. Zkus někdy ženskou ať víš o čem to š----je, buzíku a umyj si pazoury, lepíííííš

drakoska11
3. 12. 2011 • 19:44

Tak jestli si bude pomáhat sama,... "tak pomáhej Bůh".. Vždyť ta koza vychlastaná už ani neví, co dělá... Jen je mi líto toho kluka, který už zase má někoho "moc rád..". Nebude chtít aby ho adoptoval.. , jako I.B. říkala, že to chce po "Pomyjem"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.