VIDEO: Jiří Langmajer: Žhavý sex s luxusní společnicí Karolinou Ruppert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Jiří Langmajer: Žhavý sex s luxusní společnicí Karolinou Ruppert!

Jiří Langmajer si střihnul drsnou scénu s Karolinou Ruppert
Jiří Langmajer si střihnul drsnou scénu s Karolinou Ruppert (Aha! – Marek Pátek)

Herec Jiří Langmajer je stejně jako svými mistrnými hereckými výkony proslulý svou náklonností k ženám. Naposledy praskla aféra, když záletničil s modelkou Petrou Štekl Faltýnovou nebo Adélou Gondíkovou. Postelová scéna s krásnou Karolinou Ruppert v novém filmu Hranaři mu tak nemohla dělat problémy.

A zahrál ji opravdu skvěle, stejně jako exmanželka Matěje Rupperta Karolina, která ztvárnila v Hranařích luxusní společnici. I když v době natáčení filmu Karolina bojovala s rakovinou prsu, na jejím hereckém výkonu není nic poznat. A to i přesto, že sebekriticky tvrdí, že roli přijala jen pod podmínkou nepřepínání fyzických sil. V přednost dokázala obrátit také problém doprovázející chemoterapii – vypadávání vlasů. Paruky rezolutně odmítla.

Film Hranaři, který je o lidech, pohybujících se na hraně zákona, má premiéru už 1. prosince. Thriller o úplatcích a provizích slibuje herecké špičky, dech beroucí scény a hlavně zápletku, která je sice fikcí, ale je až nebezpečně blízko pravdě. Na ukázku se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.