Tomáš Řepka: Kašle na děti! Už 4 měsíce je neviděl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Řepka: Kašle na děti! Už 4 měsíce je neviděl

Tomasso si tatínka v poslední době moc neužil. Vždyť už ho čtyři měsíce neviděl.
Tomasso si tatínka v poslední době moc neužil. Vždyť už ho čtyři měsíce neviděl. (Aha! – Denisa Hamerníková, foto pro Aha! – Jan Tůma)

Fotbalista Sparty Tomáš Řepka (37) si na začátku léta stěžoval, že se s ním nechtějí scházet jeho vlastní děti. Starší dcera Veronika (16) dokonce napsala deníku Aha! nenávistný dopis adresovaný právě vlastnímu otci!

Jenže není tak trochu na vině on? Vždyť svého syna Tomassa (10) ani dceru Veroniku (16) už téměř čtyři měsíce neviděl. I když mu v tom prý rozhodně nikdo nebrání. Idyla v rodině je pravděpodobně v nedohlednu!

„Já se teď o těchto záležitostech nechci bavit, nebudu se vyjadřovat,“ vybuchl do telefonu Řepka. Deníku Aha! se vzápětí podařilo zjistit, proč má právě teď zábrany cokoli k výchově svých dětí říct. V pondělí 5. prosince ho totiž čeká první rozvodové stání s manželkou Renatou (38).

A nikdo si netroufá říct, zda bude manželství rozvedeno. Podle našich informací chce Renata soudní spor protahovat. „Nechce povolit rozvod do doby, než porodí přítelkyně Tomáše Vlaďka Erbová,“ tvrdí blízký přítel Řepkové.

Nejde však jen o těhotnou Erbovou, která by měla rodit v březnu, hlavní roli v  kauze hrají peníze. Manželé se totiž nedokázali domluvit na vypořádání společného majetku. Co je však majetek oproti citům syna Tomassa. „Ten viděl tátu naposledy 5. srpna,“ řekl deníku Aha! partner Řepkové Václav Vokál, který malého fotbalistu vozí na zápasy a vydatně mu fandí.

Řepka se podle zdroje deníku Aha! s dětmi snaží komunikovat telefonicky, oni ale na jeho SMS nereagují. „Celá situace mě mrzí. Ale já se do toho nemůžu ani nechci montovat,“ řekla deníku Aha! Řepkova nynější partnerka Vlaďka Erbová.

Každopádně Vánoce se pro děti nerýsují růžově, co se setkání s tátou týče. „Štědrý večer samozřejmě prožijeme všichni společně tady v Praze, byl jsem pozván k Renatě domů a pak vyrazíme lyžovat na hory,“ nastínil plány nový partner Řepkové.



Přečtěte si
jity
1. 12. 2011 • 11:54

Já bych řekla, že Řepkové nejde ani tak o manžela, otce jejích dětí, ale o prachy.

jity
1. 12. 2011 • 10:50

nezatahujte do sporu o děti zklamání paní Řepkové. Tady se jedná především o děti a kdyby jste slyšela vyjádření sociální pracovnice, tak budete mít jiný názor. Ten dopis co dcerka napsala byl iniciován od paní Řepkové. Sociální pracovnice tvrdí, že není pravda, že by Řepka o děti neměl zájem, naopak. Matka si zkrátka své zklamání řeší přes děti a to je hnusné. Samozřejmě, že dcera nikdy Erbové neodpustí, ale pokud by se stýkala jen s otcem, tak proč by to nebylo možné. Jen nevím kdo je větší zlatokopka, paní Řepková si od manžela peníze bere a další mamon chtít bude, ale děti proti němu štvát se neštítí. Bobina má pravdu madam by se měla zamyslet proč se tak stalo, že si našel jinou.

unno1
1. 12. 2011 • 10:25

bobina
1. 12. 2011 • 07:12

j-a-n-o,to co píšete není až tak pravda. Já nestraním ani jednomu,protože na rozvod vždycky musí být dva! U mnohých ženských převládá ublíženecký názor a straní vždycky ženské,už jen proto,že ženskou opustil chlap a tak je chudák tak nějak automaticky! Možná že vám přijde divné,že i chlapy mají cit a že i chlap chce normálně žít!Vy jste v jejich rodině nežila,děláte si úsudek jen podle toho co napíše bulvár a kamenujete ty,kteří mají názor jiný! Není to tak trochu absurdní zastávat se někoho,o kom nic nevím? Já se snažím dívat na ten problém s nadhledem,protože ve svých letech už vím,že nic není tak přímočaré a že i žena dokáže otrávit život chlapovi natolik,že od ní odejde. Já v tom případě ale na rozdíl od vás nikoho neodsuzuji! Nežijeme v době kamenné,aby byl jeden partner majetkem toho druhého a na rozdíl od vás nechápu,proč by se jeden měl trápit v nefunkčním vztahu,když může najít jiný! Podle vás ale budou děti šťastnější v nefunkčním vztahu,kde budou vyrůstat ve stresu a v hádkách rodičů? Co jim to asi do života přinese? Prostě je to hloupé uvažování,to se na mě nezlobte.Napadat jinou ženu k vůli tomu,že založila novou rodinu as mužem,kteráý od rodiny odešel je omletá fráze hovořící o tom,že nad tím ani moc nepřemýšlíte,ale protže to je Erbová,tak to dostane slíznout a přejete jí jen to nejhorší! NO,to je tedy hrdinstv mít takový názor a jste zřejmě sama se sebou spokojerná. Já jsem přívržencem inteligentního řešení a vím že to jde.Bráníte paní Řepkovou,ale já s vámi nesouhlasím! Kdyby jí tak o ty děti šlo,tak by se snažila najít cestu aby se to dětí dotklo co nejméně,protože i ona na rozvodu má podíl,ale to je pro někoho těžké pochopit! Jednoduší je odsoudit chlapa i tu jehho novou!Nevím proč je to taková trága,rozvody jsou na denním pořádku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.