Cirkusácké duo Jo-Joo: Do školy nechodí, ale už myslí na holky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Cirkusácké duo Jo-Joo: Do školy nechodí, ale už myslí na holky!

Zklamání se zračilo chlapcům ve tvářích, za chvilku ale přebolelo.
Zklamání se zračilo chlapcům ve tvářích, za chvilku ale přebolelo. (ro Aha! – Pavel Machan, Zbyněk Pecák, ČTK–Jan Koller)

Obrovské zklamání a smutek! Přesně tohle prožívalo duo malých akrobatů z cirkusu JoJoo, když absolutní vítězství v soutěži připadlo tanečníku Ataiovi. Strýc Jaromír (11) a jeho synovec Ba (10) na vysněné angažmá v Las Vegas nedosáhli, ačkoli jejich artistické číslo bylo famózní a i porota se shodla na tom, že oni do Vegas patří.

„Chlapci z toho byli zklamaní, ale pro nás jako by vyhráli!“ nedělal z toho vědu otec blonďatého Ba Pavel. „Smutek je ale brzy opustil a v noci už na hotelu řádili a skákali salta,“ dodal s úsměvem.

Dobře ví, že se jejich kluci v životě neztratí… „Už teď nám volají různí manažeři, kteří je chtějí zastupovat, a různí pořadatelé akcí. Kluci jsou z toho nadšení a už teď by zase zkoušeli další čísla,“ dodal. Z jejich fenomenálního úspěchu profituje i jejich cirkus.

„Máme stále vyprodáno, a dokonce se přidávají představení,“ hlásí hrdě malí akrobati, kteří zcela v duchu »světské« nátury umějí s popularitou náležitě nakládat. Už nyní se jeden z chlapců – tmavovlasý svalovec Jaromír – může pyšnit tím, že má šest holek! „Chceme mít co nejvíc fanynek,“ mrkají šibalsky.



Přečtěte si
bajoo
24. 4. 2012 • 19:42

a to sem si myslel ze tu nebudete mit chybu Jaromír je sinovec a je mu 10 a Ba je stryc a je mu 11

petr11
30. 11. 2011 • 07:12

...nechci strašit, ale stačí jeden blbej pohyb a všechno je v čudu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.