Jiří Pomeje: Za 1Kč škrtil kopii Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Pomeje: Za 1Kč škrtil kopii Bartošové!

Jiří Pomeje má sklony k násilí...
Jiří Pomeje má sklony k násilí... (Aha! – David Kundrát)

Jiří Pomeje (46) musel při rozchodu z Ivetou Bartošovou (45) držet své sklony k násilí na uzdě. Teď si konečně mohl vyzkoušet pocit, jaké to je, když neposlušnou partnerku umlčí uškrcením…

Jiří Pomeje (46) musel při rozchodu z Ivetou Bartošovou (45) držet své sklony k násilí na uzdě. Teď si konečně mohl vyzkoušet pocit, jaké to je, když neposlušnou partnerku umlčí uškrcením…

Roli násilníka si Pomeje vyzkoušel při natáčení klipu k písni Zlomené city od Marie Pojkarové, autorky internetové senzace »Pejskové se koušou«. Při brutální scéně se na place setkal se ženou až nápadně připomínající jeho bývalou manželku Bartošovou.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Rok po rozvodu tak konečně došlo na vyřizování účtů. Podle výrazu ve tváři Jiřího Pomeje bylo zřejmé, že si natáčení užíval. Kromě dvojnice Bartošové totiž stačil o život připravit pět dalších žen. Že by se ze zkrachovalého producenta a »Moderátora roku« stala herecká hvězda? To sotva! Za natáčení inkasoval pouze jednu korunu. Takhle své dluhy jen tak nesrovná…

Práce na klipu Zlomené city v Jiřím vyvolala vzpomínky na Ivetu, jejíž kariéru neustále sleduje. Jeho pozornosti neunikl ani záznam z jejího posledního vystoupení v casinu Pavla Páska.

„Kdyby Iveta přišla připravená a v pořádku, nikdy by nemuselo k ničemu takovému dojít. Rozhodně to není žádná Pavlova vina - on má totiž nejen velké peníze, ale i velké srdce. Mě už je ale Bartošová opravdu jedno. Já teď chodím s holkou, na kterou jsem čekal celý život, a s Ivetou už jsem si užil svoje. Pro mě je to ženská, se kterou jsem uzavřel jednu životní kapitolu," vyjádřil se rázně Pomeje.



Přečtěte si
montevideo
23. 12. 2011 • 20:50

Jo, pošli, samozřejmě.

montevideo
23. 12. 2011 • 20:50

Já občas někoho potkávala na Plesku, ale žádný náznak nějakých problémů. Jenom mi bylo divné, že do staré klubovny nikdo nechodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.