Michaela Ochotská na plastické chirurgii: Nová prsa?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michaela Ochotská na plastické chirurgii: Nová prsa?!

Michaela Ochotská a její chlouba...
Michaela Ochotská a její chlouba... (Aha! – David Kundrát)

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (26) strávila den na klinice, kde prodělala operační zákrok pod narkózou. Z obav o to, že tam mohla být někým spatřena, raději informaci vytroubila sama do světa. Jenže co přesně se na operačním sále dělo, říct nechce. Podle našich informací se měla vylepšovat její bujná ňadra.

Michaela tvrdí, že šlo o špatně srostlou jizvu na hrudníku. Fotografové, kteří znají detailně každý centimetr její kůže, však o žádné jizvě na hrudníku neví.

„Fotil jsem s ní na Kanárských ostrovech a opravdu jsem nikdy žádnou jizvu na Míše neviděl,“ vzpomínal Jan Tůma, který s moderátorkou před několika týdny fotil její další kalendář.

„Nezlobte se, ale je to natolik privátní a ne zrovna příjemná záležitost, tak bych to nechtěla rozebírat,“ snažila se mlžit blonďatá kráska.

Žádná žena se samozřejmě nechce chlubit jakýmkoli estetickým zákrokem »spáchaným« na vlastním těle. Všechno má být přirozené a hlavně pevné, když už ale ani příroda nezmůže zázraky, je potřeba zakročit.

„Nechala si určitě vymodelovat ňadra, jediné jizvy, které teď může mít, jsou leda tak na jejích prsních dvorcích,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.



Přečtěte si
xell
29. 11. 2011 • 12:50

Spíš jí vzrušují peněženky a konta boháčů

xell
29. 11. 2011 • 12:48

Jo, ale chvíli si bude muset počkat, poněvadž po plastice huby s ní nebude moc asi 14 dní mlet

xell
28. 11. 2011 • 19:57

Myslím, že si nechala taky přifouknout hubu, má jí jakousi naducanou, zkrátka-velkohubá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.