Dušák o Bartošové: Nevěřím, že na tom bude lépe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dušák o Bartošové: Nevěřím, že na tom bude lépe

Iveta s manažerem Richardem Dušákem.
Iveta s manažerem Richardem Dušákem. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

Bývalý manažer Ivety Bartošové (45) Richard Dušák dlouho o skandálech, provázející jejich spolupráci, mlčel. Teď se ale rozpovídal. „Nevěřím, že by na tom mohla být někdy lépe,“ nechal se slyšet.

Dušák si s Ivetou užil svoje, ostatně tak, jako každý manažer před ním i po něm. Spousta naslibovaných vystoupení, ale žádné skutky a když už na zpěv přišlo, byla to katastrofa stejně jako čtvrteční vystoupení v kasinu v centru Prahy.



O okolnostech jednoho z Ivetiných kolapsů, kdy ji převezl na psychiatrii, ale doposud mlčel. „Velmi mě naštvalo, když o mně Iveta v televizi říkala takové věci. Já nejsem člověk, který by se mstil, a tak jsem mlčel. Pravda je ale taková, že jsem ji tenkrát dovezl do nemocnice na poslední chvíli. Lékaři mi říkali, že to bylo za pět minut dvanáct,“ řekl týdeníku Šíp.

K převozu nemocné zpěvačky manažera nutil podle všeho i její syn Artur, který byl tehdy ještě v její péči. „Vzpomínám si, jak mě její kluk prosil na kolenou, abych ji tam vzal,“ popsal Šípu otřesný zážitek.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Že by se však situace v budoucnu změnila, to si nemyslí. „Iveta je nemocná, nevěřím, že na tom bude někdy lépe. A s jejím současným přítelem to dopadne tak, jako vždycky. Po nějaké době ho začne tak, jako všechny před tím, nenávidět,“ uzavírá Dušák.



Přečtěte si
elis3
28. 11. 2011 • 12:11

Máte pravdu, to by člověk, který toho druhého miluje a chce mu pomoci, nikdy neudělal .Podle mně se ten vychytralý Rychtář jen chtěl ohřát na kdysi populární zpěvačce a vycucat z ní ještě to málo, co se dá, ale bohužel narazil.Iveta je už odepsaná všude, dluží kam se podívá a jako člověk je úplně na dně.Kdyby byl troch charakterní, tak jí nenechá takhle ponižovat a vůbec jí tam neměl ani pouštět. Hloupě to svádí na utišující léky proti bolesti, ale moc dobře ví jako Iveta, že je alkoholička, která se z toho nikdy sama bez pomoci nedostane.

kriona
28. 11. 2011 • 08:08

Já nechápu proč jí tam vlastně pan Rychtář bral, když věděl že ještě není v pořádku a když nemá žádné dluhy!!Na videu je vidět jak se pan Rychtář dobře bavil!Tak proč teď nadávává!Měl jí od tam tud vzít a odtáhnout pryč když viděl průběh všeho!

herecka
27. 11. 2011 • 21:00

Myslím, že názor takové primitivní kreatury jako je Richard Dušák nemůže brát nikdo vážně. Je to ubožák a příživník.

salamandr1
27. 11. 2011 • 20:57

Klid a podporu jak svých blízkých tak i obecenstva. Když se najde někdo takový jako Pásek, který si s ní tak primitivním způsobem vyřizuje účty, pak to utopí i sebelepšího zpěváka a kliďase. Chápu, že mu šlo o jeho peníze, ale bylo to od něj nehorázně nechutné. Iveta potřebuje pomoc, ne srážet neustále na kolena. Myslím, že nemusí být z toho výsledku smutná, jen blbci, závistivci a nepřející se tím, co se nepovedlo baví.

salamandr1
27. 11. 2011 • 20:55

VĚŘ !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.