VIDEO: Takhle ničil »šejk« Pásek Ivetu Bartošovou! Vykoupila se ostudou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Takhle ničil »šejk« Pásek Ivetu Bartošovou! Vykoupila se ostudou

Fotografie
Fotografie (internal)

Vystoupení Ivety Bartošové (45) na jedenáctém výročí kasina bývalého mecenáše Pavla Páska nebylo zřejmě jen tak. Iveta  podle všeho musela vystoupit proto, aby dorovnala svoje dluhy dosahující astronomické částky. A Pásek, jehož kamarád Pomeje jeden čas prohlašoval za arabského šejka, ji v tom nechal pěkně vykoupat.

Po nepovedeném pěveckém vystoupení, se Iveta musela odebrat ke stolu s ruletou, kde si jako tvář filmu Hranaři musela vsadit sto tisíc na barvu. Zvolila černou a prohrála. Peníze tak putovaly zpět do banku Banco kasina, kde se akce konala. Ivety pohled v tu chvíli na majitele podniku Pavla Páska mluvil opravdu za vše.

Že vystoupení nebylo jen z dobré vůle Bartošové potvrdil i sám Pásek při losování tomboly. „Tak my víme, že za tenhle večer roztrháme několik směnek, takže to jsi opravdu nepřišla zkrátka," mumlal, zatímco Iveta zjevně bojovala s vlivem tišících léků, bolestí ramene a znatelnou únavou.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Pásek jí ale vůbec nešetřil. Bavil se na jejích rozpacích a okřikoval moderátora večera Václava Upíra Krejčího, aby nemluvil a nechal co nejvíc mluvit vyčerpanou Ivetu na pokraji kolapsu. Nejvíc se bavil, když zpěvačka zvrhla osudí nebo přečetla špatně číslo na vylosovaném lístku.

Téměř hodinu Bartošovou dusil nejrůznějšími invektivy a nevhodnými poznámkami. Mimo splaceného dluhu se tak zřejmě mimo jiného pomstil za její nesplněné sliby o turné.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.