Mrňous Matěj Ruppert: Zahrál si na Terminátora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mrňous Matěj Ruppert: Zahrál si na Terminátora!

Matěj Ruppert jako neohrožený Terminátor.
Matěj Ruppert jako neohrožený Terminátor. (pro Aha! – Petr Kurečka a Marek Škarpa)

Zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert (33) se octl na rejdišti narkomanů a bezdomovců. Jako by se z nebe snesl kultovní Terminátor. Jenže na oplechovaném stroji seděl Ruppert.

Sice kvůli svému vzrůstu (výšku zásadně neuvádí, ale rozhodně měří pod 170 cm...) sotva dosáhl na zem, avšak tvářil se stejně drsně jako o 15 čísel vyšší rakouský kulturista Arnold Schwarzenegger (64) v dobách své největší slávy.

Proč to celé? Tak totiž vznikal další snímek do kalendáře Proměny pro nadaci Archa Chantal Poullain.

„Pro Matěje jsme měli dvě varianty, ale už pohled na jeho rozsáhlou videotéku prozradil, kde máme hledat. A stalo se to, že jsme společně vybrali postavu, na kterou jsme tajně mysleli, ale nebyli si jí jistí,“ prozradil fotograf Petr Kurečka. Samotné focení pak zabralo asi tři hodiny.

„Trochu jsme vyděsili místní bezdomovce, přeci jenom, když se jim po rajonu prohání Terminátor s brokovnicí, na klidu to nepřidá...,“ smál se Ruppert.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.