Exmilenec Průšové je mrtvý! Ji to ale vůbec nezasáhlo! Je opravdu tak bezcitná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmilenec Průšové je mrtvý! Ji to ale vůbec nezasáhlo! Je opravdu tak bezcitná?

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Kateřina Průšová (27) už za svůj život vystřídala mnoho partnerů. Stihla i jeden rozvod s Vladimírem Konvalinkou. Co se však stalo minulý týden, to by zamávalo i s otrlým člověkem. Její úplně první láska Ivo Brožek (†40) byl nalezen oběšený ve svém libereckém bytě. A Průšová? Jako by byla bez citů – vůbec ji to nezasáhlo!

„Ona je ráda, že se ho zbavila, jí je to ukradený, už když byla se mnou, obtěžoval ji a vydíral. Nebyl to moc slušný člověk,“ řekl deníku Aha! bývalý manžel Průšové Vladimír Konvalinka. Sama Průšová touto zprávou o smrti své první lásky nebyla vůbec zaskočena.

„Už mi kvůli tomu nevolejte,“ obořila se na nás modelka, kterou očividně smrt údajného mafiána z libereckého podsvětí vůbec nerozrušila. A není divu, jejich vztah byl podle kolegyň z branže plný násilí a ubližování.

„Měla ruce plné modřin, byla z něj ve stresu, vždy ale popírala, že by ji uhodil,“ tvrdí známí modelky. Průšová se s Brožkem stýkala v době, kdy získala korunku Miss ČR. To bylo v roce 2002, po tříleté známosti ale vztah ukončila. Poté se zamilovala do Simona Štekla, současného manžela Petry Faltýnové.

Policie se ale k úmrtí nechce příliš vyjadřovat „Čtyřicetiletý muž byl opravdu nalezen v bytě, už nejevil známky života. Vyšetřovatelé na těle neobjevili známky cizího zavinění. I tak jsme ale raději nařídili soudní pitvu,“ řekla deníku Aha! mluvčí liberecké policie Ludmila Knopová.



Přečtěte si
xell
24. 11. 2011 • 17:42

Jo, je to bezcitná mrcha, dítě dala pryč s úplně ledovým klidem a ještě to vytroubila hned do světa, tak se nemůže očekávat, že projeví lítost nad svým ex.Je to typická zlatokopka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.