Bílá, Gott a Slávik malovali masky: Kdo je největší umělec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá, Gott a Slávik malovali masky: Kdo je největší umělec?

Do charitativní akce se zapojili a Karel Gott a Lucie Bílá
Do charitativní akce se zapojili a Karel Gott a Lucie Bílá (Karel Kopáč)

Když jde o dobrou věc, celebrity vezmou do ruky i štětec a vytvoří umělecká díla určená k charitativní aukci. Podívejte se na jejich výtvory, můžou být vaše!

Iniciátorkou celé akce je zpěvačka Anna K a její kampaň Chceš žít jako já. K uměleckému počinu přiměla i Karla Gotta, který má s malováním bohaté zkušenosti. Originální masku vedle Anny K vytvořil i Petr Kolář, Petr Janda, Aneta Langerová, Lucie Bílá a »talentový« porotce Jaro Slávik.

Chcete si váš domov vyzdobit dílkem celebrity? Maska může být vaše. Největší zájem je prozatím o výtvor Karla Gotta, jehož cena se vyšplhala na 2 560 Kč.

Aukce trvá až do 1. prosince. Do té doby si masky můžete prohlédnout v pražském Hard Rock Cafe. Pokud zatoužíte být jejími majiteli, dražba probíhá ZDE. Výtěžek z aukce bude určen na výrobu prevetivního DVD upozorňujícího na nebezpečí rakoviny prsu, s níž Anna K bojovala.

Prohlédněte si masky v galerii a zvolte v anketě tu nejkrásnější!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.