Násilnický ex-přítel Kateřiny Průšové se oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Násilnický ex-přítel Kateřiny Průšové se oběsil!

Kateřina Průšová se s Brožkem rozešla kvůli jeho násilnickému chování.
Kateřina Průšová se s Brožkem rozešla kvůli jeho násilnickému chování. (Blesk.cz, ara)

Podnikatel Ivo Brožek (†40), který veřejnost zná především jako ex-milence modelky Kateřiny Průšové, byl podle informací Blesk.cz nalezen minulý týden oběšený v panelákovém bytě v Liberci.

Nález těla potvrdila portálu i mluvčí policie libereckého kraje Ludmila Knopová: „Liberecká policie přijala 17. listopadu krátce před devátou hodinou večerní oznámení. Na místě, v panelákovém bytě v Gagarinově ulici, našli kriminalisté oběšeného čtyřicetiletého muže, který už nejevil známky života.“


Policie zároveň potvrdila, že nebyly objeveny žádné známky cizího zavinění, a tak je případ vyšetřován jako sebevražda. Brožek byl známou postavičkou libereckého podsvětí, je tak možné, že se zabil ze strachu z mafie.


Kateřina Průšová začala s Brožkem chodit v patnácti letech. Po pár měsících vztahu ale začal být agresivní a podle modelčiného okolí Kateřinu dokonce bil. Sama modelka to ale nikdy nepřiznala. Tvrdila, že má modřiny ze cvičení. S Brožkem se Průšová rozešla tři měsíce poté, co získala korunku královny krásy. Poslední kapkou byla údajně podnikatelova bývalá partnerka, která s ním měla dítě a neustále ho pronásledovala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.