Narozeninová párty u režiséra Jiřího Adamce: Caparti VIP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Narozeninová párty u režiséra Jiřího Adamce: Caparti VIP!

Tihle všichni gratulovali malé Jasmínce Adamcové k 3. narozeninám.
Tihle všichni gratulovali malé Jasmínce Adamcové k 3. narozeninám. (pro Aha! – Ladislav Křivan)

Během oslavy 3. narozenin dcery režiséra Jiřího Adamce (63) a moderátorky Jany Adamcové (39) Jasmínky se sešla desítka zřejmě nejslavnějších dětí Česka. A deník Aha! byl jediný, který si je mohl pohromadě v režisérově luxusní vile na pražské Hanspaulce vyfotit.

Úderem 15. hodiny přišel na řadu slavnostní přípitek, při kterém se všichni hosté sešli před naším objektivem. A kdo všechno k Adamcům zavítal? „Přijela spousta kamarádek mé ženy Jany s dětmi ve věku Jasmínky a syna Daníka. Oni všichni se standardně při nejrůznějších příležitostech scházejí,“ objasnil nám režisér Sanitky, Rodáků, Pojišťovny štěstí nebo aktuálně Cest domů Jiří Adamec.

Do kumpanie dlouhodobě vedle Adamcových patří třeba děti moderátorek Gábiny Partyšové (33), Karly Mráčkové (38) a Nicol Lenertové (35), svou velkou rodinu přivedl bývalý televizní reportér Jan Tuna (38).

Gratulanti se ovšem do vily pana režiséra trousili po celé odpoledne, na našem společném snímku tak třeba chybí syn Terezy Kostkové (35) Toníček (4) anebo překrásná Emilly (3) zpěvačky Terezy Mátlové (36) a hudebního producenta Františka Janečka (67).

Pořádat takhle velké sešlosti mohou Jana a Jiří Adamcovi hravě, do jejich obří vily na Hanspaulce v odhadované hodnotě kolem 50 milionů korun by se jich vešlo dokonce ještě mnohem víc...

Adamcová visí doma na zdi

V luxusní vile režiséra Jiřího Adamce najdete řadu obrazů. A mezi nimi i velký portrét jeho milované ženy Jany (39). Na první pohled to vypadá, že bývalou moderátorku sportovních zpráv na Nově někdo portrétoval, žádná drahá olejomalba to ovšem není. „To je snímek od fotografa Jadrana Šetlíka. Je už z roku 2000,“ upřesnila Adamcová. Šetlík je portréty, které vypadají jako namalované, známý.



Přečtěte si
illis
24. 11. 2011 • 21:11

budoucí zlaté mládeže. Hlavně, aby se děti jednou nechovali jako spisovatelka Agátka, která na sebe práskla hodně zajímavé věci. Uvidíme, co sepíše příště.

mondego
24. 11. 2011 • 13:01

Toto je spíš věc těch dospělých, děti jsou děti a na podobné akce, chodí rády.Jsou to známé osobnosti, tak se o nich píše, když bude slavit nějaká Maruška z Proseka a příjdou rodiče s dětmi, nikdo o tom vědět nebude.Jinak, dětičky jsou moc pěkné, přeji hodně štěstí a zdraví

tenerife
24. 11. 2011 • 12:00

je to trochu snobské kastování,ale tak to bylo je a bude,děti jsou to pěkné,mezi nej patří oslavenkyně Jasmínka,malá Karlička a Emilka jsou krásné holky,takže Jasmínce vše dobré k narozeninám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.