Harry Potter zešílel! Sex s koněm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Harry Potter zešílel! Sex s koněm!

LOS ANGELES – Filmový představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe (17) má miliony fanynek po celém světě. Jemu samotnému je ale jejich přízeň spíše na obtíž. „Milují mě, protože mě mají za toho, kdo hraje Harryho Pottera.


Nechci být kořistí zlatokopek,“ prohlašuje herec, který se mermomocí snaží ze škatulky »hodného hocha« vymanit, a tak na just bere role těch největších chlípníků a vyvrhelů.

Filmování nového dílu série o čarodějnickém učni s názvem Harry Potter a Fénixův řád obrací metropoli nad Temží vzhůru nohama. Po celý den byla v pondělí kvůli natáčení ochromena londýnská doprava, protože filmaři na den uzavřeli stanici metra. Do Londýna se navíc sjíždějí tisícovky fanoušků této filmové ságy, každý pátý návštěvník sem jezdí jen kvůli tomu, aby mohl na vlastní oči vidět natáčení.

Daniela Radcliffa ale mánie, která se strhla kolem jeho role a jež pomalu přerůstá v davové šílenství, nikterak netěší. Harryho Pottera má už plné zuby a přemýšlí o zásadní změně image. Proto také přijal nejnovější divadelní roli úchylného zoofila, který má sex s koněm! V několika scénách se má objevit dokonce nahý!

Role čarodějnického učně, která ho vynesla na výsluní popularity, mu navíc podle jeho slov hatí milostné vztahy. Holt, s téměř miliardou korun na kontě je skutečně těžké najít dívku s čistým srdcem, kterou k Danielovi nepoutá jen jeho popularita a peníze. Kliknutím zvětšetePoprvé ve svém životě se Daniel zamiloval v šestnácti. Do oka mu padla půvabná Amy Byrne (23), s níž se seznámil v roce 2004 – jak jinak – na natáčení čtvrtého dílu série Harry Potter a Ohnivý pohár. Minulý rok se ale rozešli a od té doby Daniel novou lásku nenašel.


Autor: (šum)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.