Trapas v »Talentu«: Kvůli reklamě ustřihli kouzelníka Nedvěda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapas v »Talentu«: Kvůli reklamě ustřihli kouzelníka Nedvěda!

Richard Nedvěd musel přerušit své vystoupení...a nebyl to vtip!
Richard Nedvěd musel přerušit své vystoupení...a nebyl to vtip! (Reprofoto TV Prima)

Tak takhle si pořadatelé »Talentu« váží minulých finalistů! Když v nedělním přímém přenosu vystoupil kouzelník Richard Nedvěd, jeho vystoupení nemilosrdně přerušila reklama.

Třetí semifinálový večer postrádal tempo a vlekl se nad rámec času, který mu byl v televizním programu vyhrazen. Po devíti číslech, která příliš nepřekvapila a více než tříhodinovou show proměnila ve velkou nudu, se na scéně jako host objevil Richard Nedvěd, jehož »talent« jej loni dostal až mezi finální trojici.

»Trapnokouzelník« ale nemohl své představení odehrát v kuse, protože prostor dostala reklama. Pak měl teprve možnost pokračovat. Na facebooku se hned strhla diskuze kritizující zásah do Nedvědova vystoupení.

„Chápu, že z těch reklam maj prachy, ale vystřihnout Ríšu, to pěkně pos*ali!“ objevilo se v diskuzi »talentového« profilu. A další desítky kritických názorů pokračovaly v tomto duchu: „Nejlepší vystoupení celého Talentu, a oni ho utnou :(!„

Podle diváků bylo na Richardovi vidět, že byl po reklamní pauze nesvůj.

„Už vím, co se od loňska změnilo, prodloužil jsi své vystoupení,“ reagoval na vzniklou situaci moderátor Jakub Prachař.

Ve finále se bude hlavně zpívat

Finálová desítka je po třetím semifinále kompletní a příští týden se rozhodne, kdo se stane absolutním vítězem show Česko Slovensko má talent. Jisté je, že se bude šestkrát zpívat. Ve finále se objeví dva cizinci a hned tři čísla obstarají děti, přestože podle Slávika do showbyznysu nepatří.

Diváci rozhodli, že z třetího semifinálového kola postoupil tanečník Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu, který se tak postaví tváří v tvář skotskému iluzionistovi Steviemu Starrovi. Ve hře jsou dětští akrobaté Jo-Joo, jejichž roztomilosti budou konkurovat zpívající Adélka Ferencová a Dianka Kalashová.

Do finále se díky divákům podívá i dívčí taneční skupina Ladylicious a zpěvačka Eva Burešová. V minulých kolech postoupilo také hudební trio La Gioia, kapela Segment a zpěvák Tomáš Buranovský.



Přečtěte si
calwin
21. 11. 2011 • 16:15

Naprosto souhlasím.Včerejší díl talentu byl nejlepší za ty dva roky co se to vysílá-a k té reklamě,kdo měl možnost na televizi Markíza sledovat finále taneční soutěže Let´s Dance,ví o čem mluvím...

destrruct
21. 11. 2011 • 12:31

Že se včerejší semifinále vleklo a nepřineslo žádná dobrá čísla? Děláte si srandu? Včera to byl absolutně nejlepší večer ze všech řad Talentu. Super, ze spoustu vystoupení jsem nespustil oči. Nechápu, jak autor článku tohle může napsat! Jsem rád, že tu máme tolik nadějných talentů!

zadnice
21. 11. 2011 • 11:08

...Prima a vlastně i ostatní televize jsou s reklamou trapní a otravní. Projedu české programy v hlavním vysílacím času a na 5 - 6 z 9 běží reklama současně. Projedu 38 německých a nenarazím ani na jednu.

dzery
21. 11. 2011 • 10:11

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.