Agáta Hanychová: Svatba nanečisto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agáta Hanychová: Svatba nanečisto!

gáta s ženichem Filipem Ráczem, který byl ale jen Dopitovým předskokanem.
gáta s ženichem Filipem Ráczem, který byl ale jen Dopitovým předskokanem. (pro Aha! – Fihaband.com, foto Aha! – Martin Hykl)

Modelka Agáta Hanychová (26) se v sobotu dopoledne tajně vdala při skromném obřadu v kostele Panny Marie ve Zlíně. V krásných šatech ze svatebního studia Dany Svozílkové vypadala jako princezna!

Hvězda českého showbyznysu se ale vdávala pouze nanečisto. Vždyť po jejím boku ani nestál její přítel a otec malého Kryšpína Mirek Dopita (27), ale frontman ostravské kapely FiHa Filip Rácz (21).

„Tak už jsem si to vyzkoušela, a vím, co mě na jaře čeká...,“ usmívala se Hanychová, která je s Dopitou zasnoubená. Sobotní fiktivní svatba proběhla v rámci natáčení nového videoklipu, v němž Agáta ztvárňuje přísnou a smyslnou učitelku...



Autor:  tk

Přečtěte si
zamlzena
22. 11. 2011 • 13:10

Ty jsi nepochopil, že ti co stahují dikuze nemusí fandit Romům, ale nemohou tady demonstrovat rasistické názory. Převážně se tady vylévají právě takoví jedinci a dělá to dojem,že jsem národ rasistů/ do jsité míry se takto demonstruje i nízké IQ a "rasisti" urážejí sami sebe/ Pořádek je třeba udělat ve státním systému a bude na důchody a bude práce/ byla pracovní povinnsot/ pro černé i bílé.

pavucinka
22. 11. 2011 • 13:05

Nemůžou se demonstrovat rasistické projevy. češi už platí za rasisty v celém světě, tak je tady asi něco špatně. Tohle dělají slabí. na Balkáně než přišla občanská válka tak se šilo do albánců, že nepracují, mají moc dětí... tedy stále stejné, opakující se a trapnéé projevy slabosti a vlastní neschopnsoti, protože silný slabšímu pomůže, ale dva slabý se pobijí situace vlastně neřeší.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.