Láska bez hranic: Nejslavnější Československé páry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Láska bez hranic: Nejslavnější Československé páry

Leoš Mareš.
Leoš Mareš. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný, Alexandr Malachovský)

Tak tomu se říká československé obrození. Nejenže spolu téměř dvacet let po rozpadu společné republiky začínají čím dál častěji spolupracovat televize, ale dohromady se dávají i české a slovenské hvězdy showbyznysu.

Minulý týden na povrch prosákl například románek Dary Rolins (38) s Rytmusem (34). Ona Slovenka žijící v Praze, on Slovák narozený v Česku. A další z modelek, které střídá moderátor Leoš Mareš, je Slovenka Michaela Kocianová. A tím výčet nekončí…

Daniela Peštová (41) a Pavol Habera (49)

Žijí spolu už téměř deset let. Seznámili se na natáčení v Praze. „Daniela tehdy žila a pracovala v Americe, takže jsem za ní létal. Bylo zvláštní odlítat z místa, kde mě všichni znali a přáli šťastnou cestu a narazit po osmi hodinách letu na chlápka, co si myslí: »Hele, nejsi ty terorista?« Bylo to ponižující,“ nechal se slyšet Habera. I tak ale jejich láska vydržela.

Peštová má z prvního manželství s Tommasem Butim čtrnáctiletého syna Yannicka. A s Haberou osmiletou dceru Ellu Joy Annu a dvouletého syna Paula Henryho. A pozor! Možná že se jejich rodinka brzy rozroste. „Troufla bych si i na čtvrté nebo páté dítě,“ prozradila modelka. Habera je navíc i dědečkem, jeho dcera z prvního manželství Zuzka je totiž už maminkou.

Leoš Mareš (35) a Michaela Kocianová (22)

Nejlépe placený český moderátor má pro modelky velkou slabost. Poté, co se před pár týdny rozešel s Hankou Svobodovou, byl viděn na romantické večeři se slovenskou kráskou Michaelou Kocianovou. Po večeři se zamilovaný pár přesunul do Leošova bytu v pražském Braníku, z něhož Michaela odcházela až druhý den odpoledne.

Mareš se ale podle všeho bude muset sakra ohánět, aby si modelku udržel. V minulosti totiž měla románek s režisérem Guyem Ritchiem a vyjel po ní dokonce i Brad Pitt. Tedy alespoň to Michaela tvrdí. Kocianová patří k nejúspěšnějším slovenským modelkám, je také bohatší než Leoš.

Jiří Paroubek (59) a Petra Paroubková (Kováčová) (38)

Poznali se pracovně. Petra jako tlumočnice spolupracovala s Úřadem vlády a také s ministerstvem pro místní rozvoj, kterému tehdy Paroubek šéfoval. Po dvou letech, co se znali, se jejich pracovní vztah přeměnil v lásku. Brzy na to se bývalý šéf ČSSD rozvedl se svojí manželkou Zuzanou, se kterou má syna Jiřího a 17. listopadu 2007 se oženil s Petrou. Spolu už mají dvouletou holčičku Margaritu.

Mekky Žbirka (59) a Kateřina Žbirková (41)

V době, kdy Mekky se skupinou Limit začal koncertovat v Praze, objevila se na jejich vystoupení v Lucerně redaktorka studentského časopisu a požádala ho o rozhovor.

„Už nevím, jak to probíhalo dál, ten rozhovor jsme ale rozhodně nikdy neudělali,“ směje se Žbirka. Ano, tou redaktorkou byla Kateřina, kterou si zpěvák nakonec vzal za ženu. Mají spolu dvě děti, dceru Lindu a syna Davida. Mekky o své manželce napsal i písničku s názvem Katrin.

Vlasta Hájek (34) a Zuzana Belohorcová (35)

Jejich vztah se datuje od roku 2006. Seznámili se na jedné společenské akci. Půvabná Slovenka od té doby trávila s českým podnikatelem skoro čtyřiadvacet hodin denně. Dokonce se společně pustili do podnikání.

Jejich vztah byl bezproblémový až do chvíle, kdy se objevily informace, že Hájek Zuzku podvádí. Kde byla pravda, se dnes už asi těžko dozvíme. Každopádně pár tuto nepříjemnost ustál a v únoru 2010 se jim narodila dcera Salma.

Hájek s Belohorcovou si před nedávnem pořídili luxusní dům v milionářské čtvrti v Praze na Ladronce za 15 milionů korun. Vilu si prý pořídili za hotové peníze a nemuseli si tak na ni brát hypotéku. Už chybí jen ta svatba…

Radoslav Brzobohatý (79) a Hana Gregorová (59)

Seznámili se v roce 1980 v Tatrách na natáčení filmu Noční jezdci. Brzobohatý byl v té době ženatý s herečkou Jiřinou Bohdalovou a také Hanka byla vdaná.

„Byla jiná než ženy, které jsem znal. Nezkrotný temperament a krásné oči plné jiskřiček. To všechno jí dodnes zůstalo. Hanka je žena, která drží chlapa nad vodou,“ prozradil Brzobohatý.

Začínali od nuly, a neměli to lehké. Dal Role, malé dceři Hany, své příjmení a krátce na to mu Hanka porodila vytouženého syna  Ondřeje. „Ondra byl pro mě dar z nebes.“

Hana Zagorová (65) a Štefan Margita (55)

Operní hvězdu zpěvačka ze začátku sledovala jen zpovzdálí. Osobně se setkali až na večírku Hančiny kamarádky. „Věděla jsem pochopitelně, o koho jde, ale nijak jsme se nesblížili. Až jednou jsem se na něj podívala úplně jinýma očima,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Svatba na sebe nenechala dlouho čekat. Vzali se den poté, co se zpěvačka rozvedla se svým prvním manželem, baletním mistrem Vlastimilem Harapesem – 30. května 1992. Od té doby tvoří s Margitou idylický pár. „Oba dva milujeme cestování, rádi poznáváme nové země a jejich kulturu, máme toho hodně společného,“ popsal Margita.



Přečtěte si
hodnotyzivota
14. 11. 2021 • 10:19

Hana Zagorová (65) a Štefan Margita (55) Pff

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.